Filter by:
Clear AllKombiner din egen bryg med råvarer og ingredienser fra menuerne her på sinden, du finder her malt, humle, gær, sukker, krydderier og tilsætning, så du kan lave din helt egen bryg. Du kan også finde ingredienser til en spændende Cider, eller måske har du planer om at lave din helt egen mjød med gærtyper her fra siden.
Når man vil give sin bryg lidt andet smag end blot de fire hoved ingredienser, kan man under krydderier finde spændende smagsgivere som gør sig godt ved ølbrygning.
Strata - 13,9 % AA 2020 høst
Vakuumpose med 100 gram.
USA HBC 630 (Eksperimentel) - 13,5 % AA 2020 T90
Vakuumpose med 100 gram.
Tyskland 12,1% Lupomax
Vakuumpose med 100 gram.
SafAle S-05 11,5g - Fermentis
Amerikan Ale gær
Attenuation: 78-82%
Alkohol tolerance: 9-11%
Floculering: Medium
SafAle S-04 11,5g - Fermentis
Engelsk Ale gær
Attenuation: 74-82%
Alkohol tolerance: 9-11%
Floculering: Høj
AU Eclipse 18,2 % AA 2021 Høst T90 pellet
Vakuumpose med 100 gram.
Nottingham - Brev med 11 gram - Fra Lallemand
Smagsprofil: En smule noter af frugt, Neutral
Procent faste stoffer: 93% – 97%
Levedygtighed: ≥ 5 x 109 CFU per gram af tørgær
Bakterier: < 1 per 106 gær celler
Flokkulering: Høj
Attenuation: Høj
Temperaturs område: 10 - 22°C (50 - 72°F)
Alkohol Tolerance: 14% ABV
Dosering: 50-100g/HL
Gæringsproces der kan være færdig på 4 dage.
BRY-97 - Brev med 11 gram - Fra Lallemand
Klassificeret som en Saccharomyces cerevisiae
Typisk analyse af LalBrew BRY-97 ™
USA 14-16 % alpha T90
Vakuumpose med 100 gram.
Australien 16-20 % alpha T90
Vakuumpose med 100 gram.
USA 13-17 % alpha T90
Vakuumpose med 100 gram.
Alpha Acid: 13.0 – 17.0%
Beta Acid: 5.5 – 6.0%
Co-Humulone: 33 – 39
Total Oils: 2.0 – 2.5mL/100g
Calcium sulfate og kaldet Gypsum bruges til at justere dit brygvand, det sænker pH værdien og giver en mere sprød vandprofil, og bidrager til mere udtalt bitterhed fra de humler der bliver brugt.
Calcium cloride flakes bruges til at justere dit brygvand, det sænker pH værdien og giver mere fylde til øllet.
M66 Hophead Ale Gær er velegnet til New England IPA'er, Juicy IPA'er, Hazy IPA'er, Amerikanske IPA'er, Amerikanske Pale ales og mere.
Biotransformation er noget der bliver snakket meget om når der bliver nævnt humlet øl.
Her er et helt nyt og super spændende produkt.
Biotransformation er defineret som “den kemiske modifikation foretaget af interaktionen mellem to ingredienser, der anvendes til brygning: gær og humle”. Bryggegær producerer forskellige enzymer under gæring, der kan spille en rolle i biotransformation ved frigivelse af aromatiske forbindelser. Lallemand Brewing, ud over karakteriseringen af sin gærportefølje med hensyn til disse specifikke enzymatiske aktiviteter, frigav netop ABV Aromazyme, et enzympræparat med stærk β-glucosidaseaktivitet.
Hele Tonka bønner 10 gram (8-10 stk.) afhænger af størrelsen på bønnerne.
Australien 15,7 alpha T90
Vakuumpose med 100 gram.
2020 Høst!!
I Lallemands standardbetingelser udviser urter ved 20 ° C (68 ° F) WildBrew ™ Philly Sour-gær:
Fermentering, der kan afsluttes på omkring 5 dage hvis der bruges den korrekte mængde gær.
Medium til høj udnyttelse af sukker arterne i urten og moderat flokkulering.
Aroma og smag domineres af abrikos med noter af tropisk frugt og afbalanceret maltkarakter
.
Det optimale temperaturområde for LalBrew® Verdant IPA-gær, når der produceres
traditionelle stilarter, er 18 ° C til 23 ° C
Sour pitch skal forudbestilles da det holdes ved -18 grader på fjernlager for at sikre den bedst holdbarhed.
Wildbrew Sour Pitch lactobacillus kultur i et brev med 10 gram i nok til 100 liter urt.
Voss Kveik Ale Gær i et brev med 11 gram i.
En rigtig god ren tysk ale gær til at fremstille ales med en ren ester profil.
Perfekt til de Amerikanske østkyst-stilarter med sine tropiske og frugtagtige estere, især stenfrugter som fersken.
Til mousserende vin, frugtvine og cider, kan dog også anvendes til øl for en højere karbonering.
New Zealand, 12-13 % alpha, T90
Vakuumpose med 100 gram.
M76 er en undergær. Den egner sig til en række forskellige af de lyse og dunkle undergærede øltyper som: Lager øl, Pilsner, Helles, mynchener dunkel, røgøl samt de europæiske undergærede øl.
M76 giver en god fyldig samt rund maltkarakter og fremhæver en behagelig humle i baggrunden.
Flokulering: medium;
Forgærbarhed : 75 - 80%;
Gæringstemperatur : 8 - 14 grader
Du kan læse mere om Mangrove Jacks M76 gær her : Mangrove Jacks M76
Laktose i poser af 1 KG
Laktose er mælkesukker som kan bruges til at gøre en øl bryg sødere. Laktose har den egenskab at ølgæren ikke kan forgære dette sødemiddel og derfor karbonerer øllet ikke ydeligere ved tilsætning af laktose, men bliver blot sødere i smagen.
Lækkert Sirupsholdig uraffineret mørk Mauritius rørsukker til din næste bryg hvor sukker procenten er på ca 90%.
Skulle der være en lille rest tilbage efter øllen er kommet på flaske, så kan man med fordel prøve at lave en Irish coffee med Muscovado Sukker. Det giver et lidt andet sukker touch, som slet ikke er værst.
Mangrove Jack´s Denne cidergær giver exceptionelle sprøde, smagfulde og forfriskende cider.
Lactol Mælkesyre 80%
Kan bruges til at regulere PH værdien når du brygger øl.
Gærnæring til optimering og sikring af en hurtig og effektiv gæring af urten. Pose med 100 gram.
Mangrove Jack's Ideél til IPA, porter, stout, barley wine m.fl
Mangrove Jack's Perfekt til amerikansk pale ale, double IPA, imperial stout og andre
Mangrove Jack's God til almindelige bitters, special bitters, golden ale og pale ales m.fl.
Mangrove Jack's Ideel til california common og lagers gæret ved stuetemperatur
Mangrove Jack's Passer til hefeweizen, kristal weizen, dunkel weizen etc
Mangrove Jack's God til tyske og tjekkiske pilsnere, lagers og bock m.fl
Mangrove Jack's Passer til saison, bierre de garde og øl der skal gæres langt ned inkl quadruples
Mangrove Jack's Ideél til mørk mild ale, brittisk brown ale, Scottish heavy ale m.fl.
Mangrove Jack's Ideél til lyse belgiske ales og abbey ales.
Tyskland 2-5 % alpha T90
Vakuumpose med 100 gram.
Slovenien 4,5-6,5 % alpha T90.
Vakuumpose med 100 gram.
Mangrove Jack's Perfekt til witbier, granc cru og krydrede ales.
Mangrove Jack's Giver en god ballance mellem krydder- og frugtnoter og klarer høj alkohol øl som tripel m.fl.
Mangrove Jack's Giver en god intensitet og kompleksitet og passer fint til et bredt spektre af belgiske ales
Mangrove Jack's Kan gære ved et bredt temperaturspektrum og passer til alle typer mjød. Mjød gær M05, er god til at gære helt ned og kan bruges både emd og uden gærstarter, vi anbefaler dog at du altid bruger en gærstarter til denne tørgær, da du på denne måde får startet mjødgæren blidt op før den kommes i honningmassen.
På denne måde får du din gær så effektiv fra en start, at du få timer senere vil se at fermenteringen er startet i dit gærkar.
God gornøjelse med denne mjødgær fra mangrove Jack.