Kombiner din egen bryg med råvarer og ingredienser fra menuerne her på sinden, du finder her malt, humle, gær, sukker, krydderier og tilsætning, så du kan lave din helt egen bryg. Du kan også finde ingredienser til en spændende Cider, eller måske har du planer om at lave din helt egen mjød med gærtyper her fra siden.
Når man vil give sin bryg lidt andet smag end blot de fire hoved ingredienser, kan man under krydderier finde spændende smagsgivere som gør sig godt ved ølbrygning.
BRY-97 - Brev med 11 gram - Fra Lallemand
Klassificeret som en Saccharomyces cerevisiae
Typisk analyse af LalBrew BRY-97 ™
Til mousserende vin, frugtvine og cider, kan dog også anvendes til øl for en højere karbonering.
Perfekt til de Amerikanske østkyst-stilarter med sine tropiske og frugtagtige estere, især stenfrugter som fersken.
Nottingham - Brev med 11 gram - Fra Lallemand
Smagsprofil: En smule noter af frugt, Neutral
Procent faste stoffer: 93% – 97%
Levedygtighed: ≥ 5 x 109 CFU per gram af tørgær
Bakterier: < 1 per 106 gær celler
Flokkulering: Høj
Attenuation: Høj
Temperaturs område: 10 - 22°C (50 - 72°F)
Alkohol Tolerance: 14% ABV
Dosering: 50-100g/HL
Gæringsproces der kan være færdig på 4 dage.
Fermentering, der kan afsluttes på omkring 5 dage hvis der bruges den korrekte mængde gær.
Medium til høj udnyttelse af sukker arterne i urten og moderat flokkulering.
Aroma og smag domineres af abrikos med noter af tropisk frugt og afbalanceret maltkarakter
.
Det optimale temperaturområde for LalBrew® Verdant IPA-gær, når der produceres
traditionelle stilarter, er 18 ° C til 23 ° C
Voss Kveik Ale Gær i et brev med 11 gram i.
I Lallemands standardbetingelser udviser urter ved 20 ° C (68 ° F) WildBrew ™ Philly Sour-gær:
Sour pitch skal forudbestilles da det holdes ved -18 grader på fjernlager for at sikre den bedst holdbarhed.
Wildbrew Sour Pitch lactobacillus kultur i et brev med 10 gram i nok til 100 liter urt.
Mangrove Jack´s Denne cidergær giver exceptionelle sprøde, smagfulde og forfriskende cider.
M76 er en undergær. Den egner sig til en række forskellige af de lyse og dunkle undergærede øltyper som: Lager øl, Pilsner, Helles, mynchener dunkel, røgøl samt de europæiske undergærede øl.
M76 giver en god fyldig samt rund maltkarakter og fremhæver en behagelig humle i baggrunden.
Flokulering: medium;
Forgærbarhed : 75 - 80%;
Gæringstemperatur : 8 - 14 grader
Du kan læse mere om Mangrove Jacks M76 gær her : Mangrove Jacks M76
Mangrove Jack's Passer til hefeweizen, kristal weizen, dunkel weizen etc
Mangrove Jack's Ideél til lyse belgiske ales og abbey ales.
Mangrove Jack's Giver en god intensitet og kompleksitet og passer fint til et bredt spektre af belgiske ales
Mangrove Jack's Giver en god ballance mellem krydder- og frugtnoter og klarer høj alkohol øl som tripel m.fl.
Mangrove Jack's Perfekt til witbier, granc cru og krydrede ales.
Calcium cloride flakes bruges til at justere dit brygvand, det sænker pH værdien og giver mere fylde til øllet.
Mangrove Jack's Ideel til california common og lagers gæret ved stuetemperatur
DWB Vandbehandling til justering og balancering af brygvandets salt og mineralindhold
Mangrove Jack's Ideél til mørk mild ale, brittisk brown ale, Scottish heavy ale m.fl.
Mangrove Jack's Passer til saison, bierre de garde og øl der skal gæres langt ned inkl quadruples
Tyskland 2-5 % alpha T90
Vakuumpose med 100 gram.
USA 14-16 % alpha T90
Vakuumpose med 100 gram.
USA HBC 630 (Eksperimentel) - 13,5 % AA 2020 T90
Vakuumpose med 100 gram.
M66 Hophead Ale Gær er velegnet til New England IPA'er, Juicy IPA'er, Hazy IPA'er, Amerikanske IPA'er, Amerikanske Pale ales og mere.
Mørk belgisk kandis til ølbrygning, bagning med med mere. Kommer i pose af 1 kg.
Lactol Mælkesyre 80%
Kan bruges til at regulere PH værdien når du brygger øl.
Dunk med 5 liter
Laktose i poser af 1 KG
Laktose er mælkesukker som kan bruges til at gøre en øl bryg sødere. Laktose har den egenskab at ølgæren ikke kan forgære dette sødemiddel og derfor karbonerer øllet ikke ydeligere ved tilsætning af laktose, men bliver blot sødere i smagen.
Mangrove Jack's God til almindelige bitters, special bitters, golden ale og pale ales m.fl.
USA 13-17 % alpha T90
Vakuumpose med 100 gram.
Alpha Acid: 13.0 – 17.0%
Beta Acid: 5.5 – 6.0%
Co-Humulone: 33 – 39
Total Oils: 2.0 – 2.5mL/100g
Mangrove Jack's Kan gære ved et bredt temperaturspektrum og passer til alle typer mjød. Mjød gær M05, er god til at gære helt ned og kan bruges både emd og uden gærstarter, vi anbefaler dog at du altid bruger en gærstarter til denne tørgær, da du på denne måde får startet mjødgæren blidt op før den kommes i honningmassen.
På denne måde får du din gær så effektiv fra en start, at du få timer senere vil se at fermenteringen er startet i dit gærkar.
God gornøjelse med denne mjødgær fra mangrove Jack.
Lækkert Sirupsholdig uraffineret mørk Mauritius rørsukker til din næste bryg hvor sukker procenten er på ca 90%.
Skulle der være en lille rest tilbage efter øllen er kommet på flaske, så kan man med fordel prøve at lave en Irish coffee med Muscovado Sukker. Det giver et lidt andet sukker touch, som slet ikke er værst.
Mangrove Jack's Ideél til IPA, porter, stout, barley wine m.fl
Et carrageean (tang) klaringsprodukt i tabletform, som tilsættes ca 10 minutter inden kogningen er afsluttet.
Slovenien 4,5-6,5 % alpha T90.
Vakuumpose med 100 gram.
Hele Tonka bønner 10 gram (8-10 stk.) afhænger af størrelsen på bønnerne.
Mangrove Jack's Perfekt til amerikansk pale ale, double IPA, imperial stout og andre
Gærnæring til optimering og sikring af en hurtig og effektiv gæring af urten. Pose med 100 gram.