High Regard - DDH DIPA - Hops & Haze og Alefarm Collab

High Regard - DDH DIPA - Hops & Haze og Alefarm Collab

Natholdets Julekalender 2017

Vi har også fulgt med i natholdets Julekalender hvor Anders Breinholt, Søren Rasted og Carsten Berthelsen har smagt på en række dejlige øl.

For at gøre det nemmere for dig har vi listet øllene for dig og linket til alle dem som vi ahr på lager ved BrewParts og vi har naturlig vis også sat dem på tilbud, så du får dem til en god pris.

 

  1. Sierra Nevada Torpedo – 7.2%
  2. Fur Christmas Ale 2017 – 9.4%
  3. Hornbeer Fundamental Black Horn – 10%
  4. Paulaner Salvator / Hancock Gambrinus – 7,9% / 9.5%
  5. Harviestoun Ola Dubh 18 – 8%
  6. Samichlaus – 14%
  7. Bush de Noel – 12%
  8. Krenkerup Røgøl – 5,2%
  9. Oude Geuze Boon – 7%
  10. Ugly Duck Nothing But Trouble – 11%
  11. Thomas Hardy’s Ale – 11,7%
  12. Grauballe Nørrebryg 6,2% og Nørrebro Bombay Pale Ale 6,5%
  13. Chimay Bleue 9% (Vi har også denne øl som brygkit, så du kan brygge den derhjemme selv
  14. Stille Nacht 12%
  15. Westmalle Tripel 9,5% og Duvel 8,5%
  16. Westvleteren 12 10,2% - (Vi har denne i butikken men ikke på BrewParts.dk) (Vi har også denne øl som brygkit, så du kan brygge den derhjemme selv
  17. Herslev Bryghus Rugøl – 6,4%
  18. Jacobsen Imperial Barley Wine Limited Edition – 10,1%
  19. Brewdog Sink the Bismarck – 41%
  20. Don’t Rye This At Home – 12%
  21. Mikkeller Beer Geek Breakfast / Vanilla Stout – 7,5% & 13%
  22. Midtfyns Bryghus Funky Santa – 8,5%
  23. Hornbeer Caribbean Rumstout – 10%
  24. Gouden Carolus Christmas – 10,5%

 

Det er alletiders julekalender, som varmt kan anbefales at se på TV2 Zulu.

TV kalenderen er udsprunget af bogen "24 øl du skal smage før det bliver jul", som Carsten Berthelsen har skrevet.

Du finder denne bog med flere på linket nedenfor, og naturligvis også den velkendte bog 50 øl du skal smage før du dør:

http://carstenberthelsen.dk/boger/

Carsten skriver selv følgende om bogen: 24 øl du skal smage før det bliver jul

"En julekalender for ølelskere. Juleøllet skyller hen over landet hvert år fra begyndelsen af november måned. Men hvorfor egentlig? Og hvad er godt, og hvad er skidt? Hvad drikker man egentlig til juleanden? Bogen er bygget op som julekalender med en ny øl for hver dag i julemåneden frem til juleaften. Undervejs fortælles om juleøltraditioner og -øl."