Filter by:
Clear AllTILSÆTNING
Calcium sulfate og kaldet Gypsum bruges til at justere dit brygvand, det sænker pH værdien og giver en mere sprød vandprofil, og bidrager til mere udtalt bitterhed fra de humler der bliver brugt.
Calcium cloride flakes bruges til at justere dit brygvand, det sænker pH værdien og giver mere fylde til øllet.
Biotransformation er noget der bliver snakket meget om når der bliver nævnt humlet øl.
Her er et helt nyt og super spændende produkt.
Biotransformation er defineret som “den kemiske modifikation foretaget af interaktionen mellem to ingredienser, der anvendes til brygning: gær og humle”. Bryggegær producerer forskellige enzymer under gæring, der kan spille en rolle i biotransformation ved frigivelse af aromatiske forbindelser. Lallemand Brewing, ud over karakteriseringen af sin gærportefølje med hensyn til disse specifikke enzymatiske aktiviteter, frigav netop ABV Aromazyme, et enzympræparat med stærk β-glucosidaseaktivitet.
Laktose i poser af 1 KG
Laktose er mælkesukker som kan bruges til at gøre en øl bryg sødere. Laktose har den egenskab at ølgæren ikke kan forgære dette sødemiddel og derfor karbonerer øllet ikke ydeligere ved tilsætning af laktose, men bliver blot sødere i smagen.
Et carrageean (tang) klaringsprodukt i tabletform, som tilsættes inden kogningen er afsluttet.
Lactol Mælkesyre 80%
Kan bruges til at regulere PH værdien når du brygger øl.
Gærnæring til optimering og sikring af en hurtig og effektiv gæring af urten. Pose med 100 gram.