TILSÆTNING
Oplysninger om allergener i tilsætninger kan fås ved henvendelse til info@brewparts.dk
Calcium cloride flakes bruges til at justere dit brygvand, det sænker pH værdien og giver mere fylde til øllet.
DWB Vandbehandling til justering og balancering af brygvandets salt og mineralindhold
Lactol Mælkesyre 80%
Kan bruges til at regulere PH værdien når du brygger øl.
Dunk med 5 liter
Laktose i poser af 1 KG
Laktose er mælkesukker som kan bruges til at gøre en øl bryg sødere. Laktose har den egenskab at ølgæren ikke kan forgære dette sødemiddel og derfor karbonerer øllet ikke ydeligere ved tilsætning af laktose, men bliver blot sødere i smagen.
Et carrageean (tang) klaringsprodukt i tabletform, som tilsættes ca 10 minutter inden kogningen er afsluttet.
Gærnæring til optimering og sikring af en hurtig og effektiv gæring af urten. Pose med 100 gram.