Lallemand har siden begyndelsen af 1970'erne, leveret gær til brygindustrien, og til at starte med leverede lallemand tørgær til ølproducenter i Canada og senere til USA, Europa, Australien og Asien, hvor der specielt var fokus på pilsnergærstammer.
I dag er Lallemand stadig helt med på noderne med gærtyper som strækker sig fra spæde Pilsner typer, American Westcoast gær og senest helt fremme i skoene med den aggressive Kveik gær.
BRY-97 - Brev med 11 gram - Fra Lallemand
Klassificeret som en Saccharomyces cerevisiae
Typisk analyse af LalBrew BRY-97 ™
Til mousserende vin, frugtvine og cider, kan dog også anvendes til øl for en højere karbonering.
Perfekt til de Amerikanske østkyst-stilarter med sine tropiske og frugtagtige estere, især stenfrugter som fersken.
Nottingham - Brev med 11 gram - Fra Lallemand
Smagsprofil: En smule noter af frugt, Neutral
Procent faste stoffer: 93% – 97%
Levedygtighed: ≥ 5 x 109 CFU per gram af tørgær
Bakterier: < 1 per 106 gær celler
Flokkulering: Høj
Attenuation: Høj
Temperaturs område: 10 - 22°C (50 - 72°F)
Alkohol Tolerance: 14% ABV
Dosering: 50-100g/HL
Gæringsproces der kan være færdig på 4 dage.
Fermentering, der kan afsluttes på omkring 5 dage hvis der bruges den korrekte mængde gær.
Medium til høj udnyttelse af sukker arterne i urten og moderat flokkulering.
Aroma og smag domineres af abrikos med noter af tropisk frugt og afbalanceret maltkarakter
.
Det optimale temperaturområde for LalBrew® Verdant IPA-gær, når der produceres
traditionelle stilarter, er 18 ° C til 23 ° C
Voss Kveik Ale Gær i et brev med 11 gram i.
I Lallemands standardbetingelser udviser urter ved 20 ° C (68 ° F) WildBrew ™ Philly Sour-gær:
Sour pitch skal forudbestilles da det holdes ved -18 grader på fjernlager for at sikre den bedst holdbarhed.
Wildbrew Sour Pitch lactobacillus kultur i et brev med 10 gram i nok til 100 liter urt.