Tilbud på ølglas med logo

Tilbud på ølglas med logo

RSS

Blog

Håndbryggerfif fra Brøndbyvester Bryggerlaug
Håndbryggerfif… Når urten skal sættes til gæring kræver det grundig rengøring af gærspanden- ingen tvivl om det. Det samme gør sig gældende ved omstikningen. Det kan undgås… eller om ikke andet gøres nememre. Køb plastposer der er godkendt til fødevarer hos Brewpart. Du kan få det i 10 stks pakninger til kr. 49 https://brewparts.dk/plastikpose-f%C3%B8devaregodkendt
Lalleman ABV aromazyme oversigts guide
Lalleman ABV aromazyme oversigts guide Herunder finder du en fin udført guede fra lalleman. Du finder Lalleman ABV aromazyme, på BrewParts shoppen her:
Bøgedal bryghus
Bøgedal er kort sagt godt gedigent dansk håndbrygget øl og du finder her på siden en masse info og video om bøgedal bryghus. Som noget helt særligt flaskes stort set alt øl ved bøgedal på 70 cl flasker, som gør det til en særlig oplevelse når øllet skænkes.
Cuvette steg i Sous vide ala brewster style
Brewster bryggryderne har vi brygget øl med mange gange og vi synes de er gode til at holde temperaturen ens, specielt hvis der er indsats si i dem, brænder man ikke noget på i bunden hvor varme legmet sidder. Vi har derfor flere gange også brugt gryden som Sous Vide, da gryden har mulighed for at lave flere stykker kød på en gang, eller en stor steg. Så her har du en god grund til at overtale den bedre halvdel til at investere i en elgryde, så man så både kan brygge øl og lave lækkert kød i en og samme gryde. Først lavede vi en stødt blanding af krydderier i en marrokansk inspireret blanding:
HumlePraXis musik og øl
Kom og få en oplevelse i særklasse!! Kenneth fra humlepraxis kommer og spiller og fortæller, dette giver en helt speciel musik og øl oplevelse.
BrewParts Butikken
Ny ølbutik i Vemmingbund Nu har vi indrettet fine lokaler som er blevet til ølbutikken for BrewParts, i en rustik hyggelig opsætning hvor øllerne kommer til sin ret. I løbet af vinteren blev der lavet butik... Når vi kommer til de kolde måneder vil du kunne opleve både ølforedrag og ølsmagninger med mad, samt mulighed for at tilmelde sig brygkurser hvor man kan lave sit eget øl fra bunden.