Tyskland 3-5 % alpha T90
Vakuumpose med 100 gram.
Bruges primært som aroma humle.
Mittelfruh er en af de mest kendte tyske humler.
Den kan med fordel benyttes i tyske øltyper som heffe weissen, lager og bock øl.
Hallertau mittelfruh har en smag og duft som er let blomster agtig og en smule krydret.
Den lyseste af de belgiske maltarter. Ovntørret ved 80-85°C EBC 2,5-3,5
En medium karamel type malt. Spiring ved høj temperatur for at udvikle smagen. Tørret ved 220 °C. EBC 50
Belgisk chokolade malt. Ristet ved 220 ° C. Dernefter hurtig afkølet. EBC 900
Basis malt fra Best Malz, der giver en unik rød farve til øllet. EBC 30
En malt med whisky noter, røget over skotsk tørvemos. EBC 4
Belgisk hvede malt. Ovntørret ved 80-85 °C. EBC 3,5-5
Belgisk "brown" malt efter special spiring og ovntørret op til 110 °C. EBC 45
Er under ovntørringen samtidigt blevet røget over skotsk tørvemos. EBC 2,5-3,7