Belgian Wit M21 - Brev med 10 gram

Mangrove Jack's Perfekt til witbier, granc cru og krydrede ales.

M21 Belgisk Wit, er en overgær med god balance mellem de frugtagtige estere og de velkrydrede fenoler.
Belgisk Wit kan efterlade lidt sødme og bliver klar, hvis den får tilstrækkelig tid til at bundfælde.

Flokulering: lav;

Forgærbarhed : 70-75%;

Gæringstemperatur : 18 - 25 grader

Du kan se den detaljerede beskrivelse af gære nedfor på linket:

 MangroveJacks M21 gær

Tilgængelighed: På lager    
kr. 29,00
Kunder der har købt denne vare købte også

Pale Ale Malt - EBC 7-9

Belgisk lys basis malt. Ovntørret ved 85-90°C. EBC 7-9

kr. 0,01

Pilsner Malt - EBC 2,5-3,5

Den lyseste af de belgiske maltarter. Ovntørret ved 80-85°C EBC 2,5-3,5

kr. 0,01

Wheat Blanc Malt - EBC 3,5-5

Belgisk hvede malt. Ovntørret ved 80-85 °C. EBC 3,5-5

kr. 0,02

Flaked Oats - EBC 2,5-5

Havre med skal, som giver en cremet fylde og krop til øllet. EBC: 2,5-5.

kr. 0,02

Chit Wheat Flakes - EBC 3-7

Øger mængden og styrken af øllets skumkrone. EBC 3-7

kr. 0,02

Acid Malt - EBC 6-12

Acid (sur) malt sænker Ph-værdien, giver øllet en mere rund smag samt giver skummet stabilitet. EBC 6-12

kr. 0,03

Cara Gold Malt - EBC 120

En mørk karamel type malt. Spiring ved høj temperatur for at udvikle smagen. Tørret op til 220 °C. EBC 120

kr. 0,02

Cara Pils - EBC 3-7

Bestmalz lyseste karamelmalt/Dextrin malt - EBC 3-7

kr. 0,02