Bavarian Wheat M20 - Brev med 10 gram

Mangrove Jack's Passer til hefeweizen, kristal weizen, dunkel weizen etc

M20 En klassisk overgær som vil egne sig godt til brygning af tyske og belgiske hvedeøl.
Bavarian Wheat M20 skaber et lavt sødme niveau med en behagelig mundfylde og smag af banan og krydderi.

Flokulering : lav;

Forgærbarhed : 70 - 75%;

Gæringstemperatur : 18 - 30 grader

MangroveJacks M20, detaljeret beskrivelse af deres gær kan findes på linket: 

Mangrove Jacks gær M20

kr. 29,00
Enhedspris: kr. 0,00 per 0 kg
Kunder der har købt denne vare købte også

Wheat Blanc Malt - EBC 3,5-5

Belgisk hvede malt. Ovntørret ved 80-85 °C. EBC 3,5-5

kr. 0,02

Pilsner Malt - EBC 2,5-3,5 Fuglsang

Den lyseste af alle maltarter Dansk pilsner. Ovntørret ved 80-85°C EBC 2,5-3,5

kr. 0,01

AromeMalt - EBC 100

En meget aromatisk malt. Høj spiringstemperatur og ovn- tørret ved 115 °C. EBC 100

kr. 0,02

Pale Ale Malt - EBC 7-9 Fuglsang

Dansk lys basis malt. Ovntørret ved 85-90°C. EBC 7-9

kr. 0,01

Spray Malt Lys

Pulver maltekstrakt Barlex 7215

kr. 0,09

Flaked Rice

Mindsker krop og fylde i øllet.

kr. 0,02

Munich Malt - EBC 25

Belgisk special malt af Münich typen. Ovntørret ved 100-105 °C. EBC 25

kr. 0,02

Chocolat Malt - EBC 900

Belgisk chokolade malt. Ristet ved 220 ° C. Dernefter hurtig afkølet. EBC 900

kr. 0,02