Bavarian Wheat M20 - Brev med 10 gram

Mangrove Jack's Passer til hefeweizen, kristal weizen, dunkel weizen etc

M20 En klassisk overgær som vil egne sig godt til brygning af tyske og belgiske hvedeøl.
Bavarian Wheat M20 skaber et lavt sødme niveau med en behagelig mundfylde og smag af banan og krydderi.

Flokulering : lav;

Forgærbarhed : 70 - 75%;

Gæringstemperatur : 18 - 30 grader

MangroveJacks M20, detaljeret beskrivelse af deres gær kan findes på linket: 

Mangrove Jacks gær M20

Tilgængelighed: På lager    
kr. 29,00
Enhedspris: kr. 0,00 per 0 kg
Kunder der har købt denne vare købte også

Wheat Blanc Malt - EBC 3,5-5

Belgisk hvede malt. Ovntørret ved 80-85 °C. EBC 3,5-5

kr. 0,02

AromeMalt - EBC 100

En meget aromatisk malt. Høj spiringstemperatur og ovn- tørret ved 115 °C. EBC 100

kr. 0,02

Pilsner Malt - EBC 2,5-3,5

Den lyseste af de belgiske maltarter. Ovntørret ved 80-85°C EBC 2,5-3,5

kr. 0,01

Munich Malt - EBC 25

Belgisk special malt af Münich typen. Ovntørret ved 100-105 °C. EBC 25

kr. 0,02

Biscuit Malt - EBC 50

Helt unique belgisk malt. Let ovntørret og let ristet ved 160 °C. EBC 50

kr. 0,02

Rug Malt - EBC 19

Giver en gylden farve let rav og længerevarende skumkrone EBC 19

kr. 0,02

Dark Crystal Malt - EBC 450

Engelsk mørk Crystal malt, men mere intense noter af brændt karamel og letristet kaffe EBC 450

kr. 0,03

Red X Malt - EBC 30

Basis malt fra Best Malz, der giver en unik rød farve til øllet. EBC 30

kr. 0,02