UK 5-8 % alpha T90
Vakuumpose med 100 gram.
Bruges som bitter og aroma humle.
Challenger er en engelsk humle som blev frigivet i 1972.
Den har en god bitterheds evne og florale og lidt krydrede noter.
Den går rigtig fint i alle øltyper.
En medium karamel type malt. Spiring ved høj temperatur for at udvikle smagen. Tørret ved 220 °C. EBC 50
Basis malt fra Best Malz, der giver en unik rød farve til øllet. EBC 30
Belgisk chokolade malt. Ristet ved 220 ° C. Dernefter hurtig afkølet. EBC 900
Belgisk "brown" malt efter special spiring og ovntørret op til 110 °C. EBC 45
Er under ovntørringen samtidigt blevet røget over skotsk tørvemos. EBC 2,5-3,7
En malt med whisky noter, røget over skotsk tørvemos. EBC 4
Dansk lys basis malt. Ovntørret ved 85-90°C. EBC 7-9
Pulver maltekstrakt Barlex 7215