Belgian Abbey M47 - Brev med 10 gram

Mangrove Jack's Ideél til lyse belgiske ales og abbey ales.

M47 Belgian Abbey.
Denne gær er en overgær, som skaber særprægede øl med krydrede, frugtagtige og peberagtige noter.
Gæren har en høj forgærbarhed og en høj alkoholtolerance, som gør den attraktiv langt udenfor de belgiske grænser og som gør den ideel og velegnet til at brygge de fleste typer øl.

M47 erstatter M27.

Flokulering: medium høj;

Forgærbarhed : 73 - 77%;

Gæringstemperatur : 18 - 25 grader

Se en detaljeret beskrivelse af gæren, på linket nedenfor:

 MangroveJacks M47 gær

Tilgængelighed: På lager    
kr. 29,00
Kunder der har købt denne vare købte også

Cara Gold Malt - EBC 120

En mørk karamel type malt. Spiring ved høj temperatur for at udvikle smagen. Tørret op til 220 °C. EBC 120

kr. 0,02

Wheat Blanc Malt - EBC 3,5-5

Belgisk hvede malt. Ovntørret ved 80-85 °C. EBC 3,5-5

kr. 0,02

Crystal Malt - EBC 150

Karakteristisk belgisk aromatisk malt. Karmeliseret ad flere om- gange. For at give aroma og smag. EBC 150

kr. 0,02

Spray Malt Lys

Pulver maltekstrakt Barlex 7215

kr. 0,09

Rug Malt - EBC 19

Giver en gylden farve let rav og længerevarende skumkrone EBC 19

kr. 0,02

Pilsner Malt - EBC 2,5-3,5

Den lyseste af de belgiske maltarter. Ovntørret ved 80-85°C EBC 2,5-3,5

kr. 0,01

Chit Wheat Flakes - EBC 3-7

Øger mængden og styrken af øllets skumkrone. EBC 3-7

kr. 0,02

AromeMalt - EBC 100

En meget aromatisk malt. Høj spiringstemperatur og ovn- tørret ved 115 °C. EBC 100

kr. 0,02