Hop Head ale yeast - M66 - Brev med 10 gram

M66 Hophead Ale Gær er velegnet til New England IPA'er, Juicy IPA'er, Hazy IPA'er, Amerikanske IPA'er, Amerikanske Pale ales og mere.

En gærenzymblanding, der forbedrer aromaer og estere profilen i dit øl, perfekt til NEIPA eller tågede og frugtige IPA'er. 

Et udvalgte enzyme (Beta Glucosidase) forbedrer aroma og smag fra whirlpool og tørhumlig samt frugttilsætninger.

Forgærbarhed: Medium (72-76%)

Flokkulerings rate: Høj (4/5)

Brugsanvisning: Drys indholdet direkte på maksimalt 23 l urt. Velegnet til at fermentere ved 18-22 ° C (64-72 ° F).

Anbefalinger til opbevaring: Opbevares ved temperaturer under 10 ° C (50 ° F).

kr. 29,00
Kunder der har købt denne vare købte også

Maris Otter AleMalt - EBC 5,5-8

Første klasses traditionel engelsk Maris Otter Ale malt EBC 5,5-8

kr. 0,03

Pale Ale Malt - EBC 7-9 Fuglsang

Dansk lys basis malt. Ovntørret ved 85-90°C. EBC 7-9

kr. 0,01

Pilsner Malt - EBC 2,5-3,5 Fuglsang

Den lyseste af alle maltarter Dansk pilsner. Ovntørret ved 80-85°C EBC 2,5-3,5

kr. 0,01

Spray Malt Lys

Pulver maltekstrakt Barlex 7215

kr. 0,09

Wheat Blanc Malt - EBC 3,5-5

Belgisk hvede malt. Ovntørret ved 80-85 °C. EBC 3,5-5

kr. 0,02

Havre Malt - EBC 2-3

Giver øllet en markant blødhed og cremethed. Giver krop og textur, samt stabiliserer skummet EBC 2-3

kr. 0,03

Ekuanot 13-15 % AA

USA 13-15 % alpha T90

Vakuumpose med 100 gram.

kr. 60,00