Hop Head ale yeast - M66 - Brev med 10 gram

M66 Hophead Ale Gær er velegnet til New England IPA'er, Juicy IPA'er, Hazy IPA'er, Amerikanske IPA'er, Amerikanske Pale ales og mere.

En gærenzymblanding, der forbedrer aromaer og estere profilen i dit øl, perfekt til NEIPA eller tågede og frugtige IPA'er. 

Et udvalgte enzyme (Beta Glucosidase) forbedrer aroma og smag fra whirlpool og tørhumlig samt frugttilsætninger.

Forgærbarhed: Medium (72-76%)

Flokkulerings rate: Høj (4/5)

Brugsanvisning: Drys indholdet direkte på maksimalt 23 l urt. Velegnet til at fermentere ved 18-22 ° C (64-72 ° F).

Anbefalinger til opbevaring: Opbevares ved temperaturer under 10 ° C (50 ° F).

kr. 29,00
Kunder der har købt denne vare købte også

Maris Otter AleMalt - EBC 5,5-8

Første klasses traditionel engelsk Maris Otter Ale malt EBC 5,5-8

kr. 0,03

Pale Ale Malt - EBC 7-9 Fuglsang

Dansk lys basis malt. Ovntørret ved 85-90°C. EBC 7-9

kr. 0,01

Pilsner Malt - EBC 2,5-3,5 Fuglsang

Den lyseste af alle maltarter Dansk pilsner. Ovntørret ved 80-85°C EBC 2,5-3,5

kr. 0,01

Spray Malt Lys

Pulver maltekstrakt Barlex 7215

kr. 0,09

Castle Malting Risskaller

Castle Malting Risskaller

 

kr. 0,02

Chocolat Malt - EBC 900

Belgisk chokolade malt. Ristet ved 220 ° C. Dernefter hurtig afkølet. EBC 900

kr. 0,02

Smoked Malt - EBC 4-12

Malt der er røget over bøgetræ.

kr. 0,03

Munich Malt - EBC 25

Belgisk special malt af Münich typen. Ovntørret ved 100-105 °C. EBC 25

kr. 0,02