Tilbud på ølglas med logo

Tilbud på ølglas med logo

Online Ølsmagning

Online ølsmagning er en god måde at lave teambuilding eller ryste grupper sammen, som måske ikke har mulighed for alle at mødes.

- Man kan være 1-3 personer om hver smagekasse
- Der smages på 6 forskellige øl
- Der er ud over øl snacks med i kassen
- Man kan deltage alle steder fra i landet og i udlandet

Med vores virtuelle ølsmagning, kan man deltage i vores ølsmagninger, præcis hvor man er.

Vi sender øller ud i kasser, enten direkte til en adresse, eller ud til hver person som deltager i smagningen.

 

På selve dagen mødes vi online, og BrewParts vil præsentere hver øl, samt fortælle spændende ølinfo, anektoter fra øllets historie, info om at brygge øl og ingredienser. Alt sammen er krydret med god humor, og man går sjældent fra vores smagninger hverken tørstig, eller uden et smil på læben.

Kan du bare rigtigt godt lide øl? eller er du lige frem ølentusiast, så er vores online ølsmagning fra brewparts helt sikkert noget for dig.

Vores online ølsmagning bliver ofte brugt som teambuilding og kan kombineres med at veje stemningen rundt i teamet ind imellem hvor hver øl præsenteres.

Til arrangementet får hver deltager/gruppe tilsendt en kasse med øl og snacks. Mod tilkøb er det muligt at få sendt et smageglas med i hver pakke, som passer godt til vores ølsmagning.

Man kan være 1-3 personer om hver smagekasse.
Alt efter hvem I er og hvilke interesser I har, vil vi plukke ud og fortælle om fx: brygteknikker, øllets historie, anekdoter fra vores besøg på adskillige bryggerier rundt i danmark, samt lidt humor for at krydre det hele lidt.

Der er naturligvis også altid mulighed for at kigge lidt rundt i vores ølbutik, selv om man sjældent er tørstig efter ølsmagningen er endt.

Vi er sikre på, du får en dejlig og sjov aften, og masser af godt øl.

 

 

*
399,00 kr.
Kunder der har købt denne vare købte også