Tilbud på ølglas med logo

Tilbud på ølglas med logo

Indslev Bryggeri

Vi vil her komme med et lille indblik i historien omkring Indslev bryggeri:

Hvedeøl er klassisk belgisk og tysk øl-tradition helt tilbage fra oldtiden. Og manden, der indførte den tyske weissbier-tradition på Indslev Bryggeri var vor tidligere brygmester Stefan Peter Stadler. En tradition som vi er stolte af at efterleve nu. Vores nuværende dygtige brygmester, Torben Steenholdt, kom til i 2011. Torben har tidligere brygget på Vejle Bryghus og Brøckhouse. Torben indgår i et team bestående af 8 medarbejdere, hvor alle bidrager til at få øllet ud til folket.

Indslev skriver b.la at man skal prøve deres fortolkning af dansk hvedeøl håndbrygget efter især bayersk tradition. De tror på at håndbrygget øl smager bedre. Siden begyndelsen er andre varianter af hvedeøl kommet til, og de har nu fast 4 forskellige hvedeøl i sortiment. Dertil kommer 4 sæsonøl til jul og påske.

Hele brygprocessen styres af menneskehånd – Indslev bryggeri kræser om detaljerne, og bruger kun de bedste råvarer. Ingen  tilsætningsstoffer – kun malt, humle, gær, vand og enkelte krydderier. Rigtigt øl lavet af rigtige mennesker.