Sierra Nevada

Sierra Nevada

Sierra - Sidecar orange Ipa

Sierra - Sidecar orange IPA:

Produkt: Øl

Type: IPA

Producent: Sierra Nevada

Kapacitet-

Alkohol: 5,3%

Land: USA

Denne øl er komplex, kraftig og cirtus agtig, som tager smagen af hummle til et helt nyt og ukendt nivau. Denne IPA er en orange infussion som kombinere lys humle med rigtig apelsin i fermenteringen, hvilket skaber lag på lag, af vilde citrus smage, dog er øllen satdigvæk dejlig og afbalanceret i form af sprød lys humle, som skaber den perfekte aromatisk IPA oplevelse. 

 
kr. 35,00

Sierra Nevada Hop Bullet

Sierra - Hop Bullet

Produkt: Øl
Type: Double IPA
Producent: Sierra Nevada
Kapacitet-
Alkohol: 8%
Land: USA

Hops er "the name of the game" Med denne Double IPA har Sierra Nevada taget skridtet videre med en udsøgt kombination af magnum humle og lupulin støv, som er udvundet fra de små, gule kirtler på humle blomsterne. Dernæst er øllet hældt på tønde og tilføjet intense smage af gran og citrus fra west coast humle. Øllen indholder også hvede.

 

 
kr. 39,00

Sierra Nevada Porter

Sierra Nevada Porter

kr. 35,00

Sierra Nevada Stout

Sierra Nevada Stout

kr. 35,00

Sierra Nevada Tropical Torpedo IPA

Sierra Nevada Tropical Torpedo 6,7 % 55 IBU
Inspireret af livet på en øen, har vi skabt en IPA, der er helt frakoblet fra fastlandet. Vi har brugt vores enestående Hop Torpedo til at levere en intens bølge af humlesmag og de frodige aroma af mango, papaya, og passionsfrugt med hver slurk. Nyd vores tropiske twist på den amerikanske IPA.
 
kr. 39,00