Tilbud på ølglas med logo

Tilbud på ølglas med logo

Bourbon Cask Black - Mikkeller spirits

Mikkeller Black Cask Finish 43% er en af 4 varianter af Black Spirit fra Mikkeller.

Mikkeller Spirits Black

Mikkeller Spirit Black serie er kernen i Mikkeller Spirit. Her etableres forbindelsen mellem Mikkeller og Mikkeller Spirit. Sammen med vores dygtige samarbejdspartnere fra Braunstein Destilleri besluttede vi at destillere en af vores flagskibsøl: Mikkeller Black. Denne 17,5% ABV imperiale stout viste stor potentiale til destillation. Det var nemt at beslutte, at dette var det; dette er grunden til, at vi vil træde ind i den micro-destilleringsverden. En stor øl er blevet til en stor spiritus.

Ved hjælp af en kobberkolbe destillerer vi en lille parti ad gangen. Vi vælger en lille speciel fad til hvert parti, der skal modnes på. Disse partier er eksklusive og meget begrænsede udgaver. De valgte fade giver de forskellige partier enhed i smag, aroma og farve. De er alle flasket uden afkøling eller kul for den perfekte smag.

Mikkeller Black Series er kernemærket for Mikkeller Spirits; det er et permanent, men altid skiftende koncept.

Smagsnoter

Den ny-gjorte spiritus er en meget frugtig ren spiritus, hvor humlen og den sprøde smag af mørke malte er, hvad der møder dit mund, men det er stadig en grov spiritus - derfor besluttede vi at fadlagre den på tønder! US STYLE!!

Barrelene giver vanilje og karamel, som vi kender det fra bourbon. Den blide modning på barrelene giver dig mulighed for at nyde den oprindelige karakter af den nye Black Spirit. Barrelene tilføjer smag uden at overtage aromaerne og smagen fra den hårde, men afbalancerede destillation af Black. De giver, men gemmer ikke noget.

  • Bourbon Cask Black
  • Destilleret på Braunstein
Tilgængelighed: På lager    
599,00 kr.
399,00 kr.
Produkt specifikationer
Land Danmark
Bryggeri Mikkeler
Indhold 35 cl
Kunder der har købt denne vare købte også

Appelsinskal, sød 100g

Sød appelsinskal, hakket citrus sinensis

25,00 kr.

Citronskal 100g

Citronskal, hakket citrus limon

19,00 kr.

Appelsinskal, bitter 100g

Bitter appelsinskal, hakket citrus aurantium

25,00 kr.