Tilbud på ølglas med logo

Tilbud på ølglas med logo

Keine Hexerei – Stauning Whisky Barrel Aged 2021

Keine Hexerei – Stauning Whisky Barrel Aged 2021 

Indhold: 37,5cl

Alkohol: 19,4 %

 

 

Keine Hexerei – Stauning Whisky Barrel Aged 2021 er en øl, der med sin næsten sorte farve og det prægtige, fint skum, der langsomt stiger i glasset, formår at fange ethvert ølkenderes blik. Når skummet til sidst sætter sig, efterlader det de karakteristiske "Kirchenfenster" eller "gardiner" langs glassets kant, et vidnesbyrd om den kvalitet og kompleksitet, der venter.

Denne øl er en hyldest til håndværket, hvor aromaerne af lys chokolade, vanilje, karamel og en frugtig bouquet af slåen og kirsebær elegant væver sig sammen. Denne symfoni af duftindtryk lover godt og forbereder sanserne på den rige og dybsindige smagsoplevelse, der følger.

Ved første tår mødes man af en harmonisk blanding af sødmefuld karamel, de nøddeagtige undertoner, den forførende dybde af rom og den lækre fyldighed af chokolade. Dette bryg formår at balancere sin robuste karakter med en udsøgt finesse. Afslutningen er en blød eftersmag af pomerans, der komplimenteres af den klassiske tyske humle, som bringer en velafbalanceret bitterhed ind i spillet. Tanninernes tilstedeværelse er diskret men afgørende, idet de elegant tørrer munden og forbereder paletten på den næste forførende slurk.

Med en alkoholprocent på 19,4% er dette ikke blot en øl, men en oplevelse, der inviterer til eftertanke og nydelse i små, bedagelige slurke. Keine Hexerei – Stauning Whisky Barrel Aged 2021 er en levende fortælling, der vil fortsætte med at udvikle sig og fortrylle med nye nuancer og dybder for hver år, der går. En sand perle for samlere og ølentusiaster, der sætter pris på et bryg, der fortsætter med at overraske og engagere

 

128,00 kr.
Produkt specifikationer
Øl Type Stout og porter
Indhold 37,5 cl
Øl Type Barrel aged
Land Danmark
Øl Type Barley Wine
Kunder der har købt denne vare købte også

Fullers Brewers Reserve No. 5

Fuller’s Brewer’s Reserve No. 5 8,5 %
Fullers Brewer Reserve No. 5 er blevet modnet i fine whisky tønder i mere end 500 dage. De bløde smagsnuancer fra fadet er tydelige i denne flaskelagrede Ale og skaber en duft af vanilje og en antydning af whisky, efterfulgt af noter af rosiner og engelsk Christmas Pudding. Et bryg, der er værd at vente på!

 

109,00 kr.

Fullers Vintage 2016

99,00 kr. 79,00 kr.