Tilbud på ølglas med logo

Tilbud på ølglas med logo

Oloroso Cask Black - Mikkeller Spirits Black

Mikkeller Black Oloroso Cask Finish 43%, er en af 4 varianter af Black Spirit fra Mikkeller.

Mikkeller Spirits Black

Mikkeller Spirits Black serien er hjertet af Mikkeller Spirits. Her etableres forbindelsen mellem Mikkeller og Mikkeller Spirits. Sammen med vores dygtige samarbejdspartnere fra Braunstein Destilleri besluttede vi at destillere en af vores flagskibsøl: Mikkeller Black. Denne 17,5% ABV imperial stout viste stor potentiale for destillering. Det var nemt at beslutte, at dette var det; dette er grunden til, at vi vil indtage verdenen af micro destillation. En stor øl er blevet til en stor spiritus.

Ved hjælp af en kobberkolbe destillerer vi en lille portion ad gangen. Vi vælger en lille speciel cask til hver portion, der skal aldres. Disse portioner er eksklusive og meget begrænsede udgaver. De valgte fade giver de forskellige portioner en unik smag, aroma og farve. De er alle flasket uden køling eller kul for den perfekte smag.

Mikkeller Black Series er kernebrandet af Mikkeller Spirits; det er et permanent, men stadig forandrende koncept.

Smagsnoter

Den nye spiritus er en meget frugtig ren spiritus, hvor humlen og den skarpe smag af mørke malter møder din mund, men det er stadig en grov spiritus - derfor besluttede vi at aldre den i fade!

Europeisk eg har altid været de fineste fade til modning af whisky, især sherryfade - og dette af en god grund - SMAG!

Disse fade giver den sorte spiritus en anden dimension, hvor smagen af mørk chokolade og smagen af mørke frugter og nødder træder frem - en GLÆDE for whiskydrikkeren.

  • Oloroso Cask Black
  • Destilleret hos Braunstein
Tilgængelighed: På lager    
599,00 kr.
299,00 kr.
Produkt specifikationer
Land Danmark
Bryggeri Mikkeler
Indhold 35 cl
Kunder der har købt denne vare købte også

Kapsel påsætter

Kapsel påsætter, som er en kraftig og holdbar bordmodel. Der medfølger metalstykke til både 26 mm kapsler (de almindelige) samt 29 mm, så man tilmed kan sætte kansler på champagne flasker og belgiske "geuze flasker" som man også kender som 37,5 cl champagne flaske.

Aluminium let at arbejde med. Vi får leveret denne kapselpåsætter løbende i et hav af forskellige farver, både grøn, gul, rød, blå osv. 

Vær derfor opmærksom på at du ikke nødvendigvis vil modtage kapselpåsætteren i samme farve som billedet. 

339,00 kr.