Amager bryghus ligger i hjertet af Amager, på en charmerende industrigrund i Tårnby. Øllet bliver brygget i et gammelt beskyttelsesrum, hvilket gør at bryggeren mener at Amager øl er det mest sikrede bryg på det danske marked J
Lokalerne har også i en periode været anvendt som bibellager, hvorfor der hviler en ganske særlig stemning over stedet, der bedst kan beskrives som den andægtige ro, man finder i et belgisk klosterbryggeri.
De to hoveder der står for Amager bryghus er håndbryggerne Morteb Valentin Lundsbak og Jacob Storm, som har fået deres brygevner bevidst på papir, ved at de har taget uddannelsen som diplombryggere på Skandinavisk Bryggerihøjskole.
Drengene siger at : Vores ambition er at give alle ølelskere en god oplevelse – hver gang. Derfor bruger vi kun udsøgte råvarer under brygningen – vi gør ingen svinkeærinder med kunstige hjælpestoffer til at hjælpe processerne på vej. Desuden hverken pasteuriserer eller filtrerer vi vores øl ud fra et bevidst valg om at bevare den bedst mulige smag og duft.
Vi lader øllet tage den tid, det skal bruge til at modne fuldt af på flasken, før vi frigiver det. Denne proces betyder, at der kan forekomme et let og helt naturligt bundfald i flasken. Dette kan uden problemer drikkes, men vil man have en mere æstetisk øloplevelse, hældes øllet forsigtigt op uden bundfald og gerne med lidt højde fra flaske til glas, så man oplever den smukke skumkrone og får frigivet alle de behagelige duftnuancer i det velbryggede øl fra Amager.