Filter by:
Clear AllLallemand har siden begyndelsen af 1970'erne, leveret gær til brygindustrien, og til at starte med leverede lallemand tørgær til ølproducenter i Canada og senere til USA, Europa, Australien og Asien, hvor der specielt var fokus på pilsnergærstammer.
I dag er Lallemand stadig helt med på noderne med gærtyper som strækker sig fra spæde Pilsner typer, American Westcoast gær og senest helt fremme i skoene med den aggressive Kveik gær.
En rigtig god ren tysk ale gær til at fremstille ales med en ren ester profil.
Til mousserende vin, frugtvine og cider, kan dog også anvendes til øl for en højere karbonering.
Fermentering, der kan afsluttes på omkring 5 dage hvis der bruges den korrekte mængde gær.
Medium til høj udnyttelse af sukker arterne i urten og moderat flokkulering.
Aroma og smag domineres af abrikos med noter af tropisk frugt og afbalanceret maltkarakter
.
Det optimale temperaturområde for LalBrew® Verdant IPA-gær, når der produceres
traditionelle stilarter, er 18 ° C til 23 ° C
Voss Kveik Ale Gær i et brev med 11 gram i.
I Lallemands standardbetingelser udviser urter ved 20 ° C (68 ° F) WildBrew ™ Philly Sour-gær:
Sour pitch skal forudbestilles da det holdes ved -18 grader på fjernlager for at sikre den bedst holdbarhed.
Wildbrew Sour Pitch lactobacillus kultur i et brev med 10 gram i nok til 100 liter urt.