Lallemand Gær

Lallemand har siden begyndelsen af 1970'erne, leveret gær til brygindustrien, og til at starte med leverede lallemand tørgær til ølproducenter i Canada og senere til USA, Europa, Australien og Asien, hvor der specielt var fokus på pilsnergærstammer. 

I dag er Lallemand stadig helt med på noderne med gærtyper som strækker sig fra spæde Pilsner typer, American Westcoast gær og senest helt fremme i skoene med den aggressive Kveik gær.

Nottingham - Brev med 11 gram - Fra Lallemand

Nottingham - Brev med 11 gram  - Fra Lallemand

Smagsprofil: En smule noter af frugt, Neutral

Procent faste stoffer: 93% – 97%

Levedygtighed: ≥ 5 x 109 CFU per gram af tørgær

Bakterier: < 1 per 106 gær celler

Flokkulering: Høj

Attenuation: Høj

Temperaturs område: 10 - 22°C (50 - 72°F)

Alkohol Tolerance: 14% ABV

Dosering: 50-100g/HL

Gæringsproces der kan være færdig på 4 dage.

 

kr. 35,00

BRY-97 - Brev med 11 gram - Fra Lallemand

BRY-97 - Brev med 11 gram  - Fra Lallemand

Klassificeret som en Saccharomyces cerevisiae 
Typisk analyse af LalBrew BRY-97 ™ 

  • Procent af faste stoffer 93% - 97%
  • Levende gærceller ≥ 5 x 109 pr. Gram tør gær
  • Vilde gær <1 pr. 106 gærceller
  • Bakterier <1 pr. 106 gærceller
kr. 35,00

Wild Brew Philly Sour Ale Gær - Brev med 11 gram - Fra Lallemand

I Lallemands standardbetingelser udviser urter ved 20 ° C (68 ° F) WildBrew ™ Philly Sour-gær:

  • Fermentering, der kan afsluttes på 10 dage.
  • Høj dæmpning og høj flokkulering.
    Aroma og smag er surt, rødt æble og stenfrugt, især fersken.
  • Det optimale temperaturområde for WildBrew ™ Philly Sour gær, er 20 ° C - 25 ° C
  • Der opnås typisk pH på 3,2-3,5 og titrerbar syreindhold på 0,1-0,4% mælkesyre. Højere mælkesyreniveauer opnås med en urt der 
    er høj i glukose
kr. 35,00

Verdant IPA Ale Gær - Brev med 11 gram - Fra Lallemand

Fermentering, der kan afsluttes på omkring 5 dage hvis der bruges den korrekte mængde gær.

Medium til høj udnyttelse af sukker arterne i urten og moderat flokkulering.

Aroma og smag domineres af abrikos med noter af tropisk frugt og afbalanceret maltkarakter
.

Det optimale temperaturområde for LalBrew® Verdant IPA-gær, når der produceres
traditionelle stilarter, er 18 ° C  til 23 ° C 

kr. 35,00

Wildbrew Sour Pitch - Brev med 10 gram - Fra Lallemand

Sour pitch skal forudbestilles da det holdes ved -18 grader på fjernlager for at sikre den bedst holdbarhed.

Wildbrew Sour Pitch lactobacillus kultur i et brev med 10 gram i nok til 100 liter urt.

 

kr. 120,00

Voss Kveik Ale Gær - Brev med 11 gram - Fra Lallemand

Voss Kveik Ale Gær i et brev med 11 gram i.

kr. 35,00

Köln Kölsch Ale gær - Brev med 11 gram - Fra Lallemand

En rigtig god ren tysk ale gær til at fremstille ales med en ren ester profil.

kr. 35,00

New England East Coast Ale Gær - Brev med 11 gram - Fra Lallemand

Perfekt til de Amerikanske østkyst-stilarter med sine tropiske og frugtagtige estere, især stenfrugter som fersken.

kr. 35,00

Lalvin EC 1118 - Gærbrev med 5 gram - Fra Lallemand

Til mousserende vin, frugtvine og cider, kan dog også anvendes til øl for en højere karbonering.

kr. 15,00