Tilbud på ølglas med logo

Tilbud på ølglas med logo

Lallemand Gær

Lallemand har siden begyndelsen af 1970'erne, leveret gær til brygindustrien, og til at starte med leverede lallemand tørgær til ølproducenter i Canada og senere til USA, Europa, Australien og Asien, hvor der specielt var fokus på pilsnergærstammer. 

I dag er Lallemand stadig helt med på noderne med gærtyper som strækker sig fra spæde Pilsner typer, American Westcoast gær og senest helt fremme i skoene med den aggressive Kveik gær.

Nottingham - Brev med 11 gram - Fra Lallemand

Nottingham - Brev med 11 gram  - Fra Lallemand

Smagsprofil: En smule noter af frugt, Neutral

Procent faste stoffer: 93% – 97%

Levedygtighed: ≥ 5 x 109 CFU per gram af tørgær

Bakterier: < 1 per 106 gær celler

Flokkulering: Høj

Attenuation: Høj

Temperaturs område: 10 - 22°C (50 - 72°F)

Alkohol Tolerance: 14% ABV

Dosering: 50-100g/HL

Gæringsproces der kan være færdig på 4 dage.

 

kr. 35,00

BRY-97 - Brev med 11 gram - Fra Lallemand

BRY-97 - Brev med 11 gram  - Fra Lallemand

Klassificeret som en Saccharomyces cerevisiae 
Typisk analyse af LalBrew BRY-97 ™ 

  • Procent af faste stoffer 93% - 97%
  • Levende gærceller ≥ 5 x 109 pr. Gram tør gær
  • Vilde gær <1 pr. 106 gærceller
  • Bakterier <1 pr. 106 gærceller
kr. 35,00

Wild Brew Philly Sour Ale Gær - Brev med 11 gram - Fra Lallemand

I Lallemands standardbetingelser udviser urter ved 20 ° C (68 ° F) WildBrew ™ Philly Sour-gær:

  • Fermentering, der kan afsluttes på 10 dage.
  • Høj dæmpning og høj flokkulering.
    Aroma og smag er surt, rødt æble og stenfrugt, især fersken.
  • Det optimale temperaturområde for WildBrew ™ Philly Sour gær, er 20 ° C - 25 ° C
  • Der opnås typisk pH på 3,2-3,5 og titrerbar syreindhold på 0,1-0,4% mælkesyre. Højere mælkesyreniveauer opnås med en urt der 
    er høj i glukose
kr. 35,00

Verdant IPA Ale Gær - Brev med 11 gram - Fra Lallemand

Fermentering, der kan afsluttes på omkring 5 dage hvis der bruges den korrekte mængde gær.

Medium til høj udnyttelse af sukker arterne i urten og moderat flokkulering.

Aroma og smag domineres af abrikos med noter af tropisk frugt og afbalanceret maltkarakter
.

Det optimale temperaturområde for LalBrew® Verdant IPA-gær, når der produceres
traditionelle stilarter, er 18 ° C  til 23 ° C 

kr. 39,00

Wildbrew Sour Pitch - Brev med 10 gram - Fra Lallemand

Sour pitch skal forudbestilles da det holdes ved -18 grader på fjernlager for at sikre den bedst holdbarhed.

Wildbrew Sour Pitch lactobacillus kultur i et brev med 10 gram i nok til 100 liter urt.

 

kr. 190,00

Voss Kveik Ale Gær - Brev med 11 gram - Fra Lallemand

Voss Kveik Ale Gær i et brev med 11 gram i.

kr. 39,00

Köln Kölsch Ale gær - Brev med 11 gram - Fra Lallemand

En rigtig god ren tysk ale gær til at fremstille ales med en ren ester profil.

kr. 35,00

New England East Coast Ale Gær - Brev med 11 gram - Fra Lallemand

Perfekt til de Amerikanske østkyst-stilarter med sine tropiske og frugtagtige estere, især stenfrugter som fersken.

kr. 35,00

Lalvin EC 1118 - Gærbrev med 5 gram - Fra Lallemand

Til mousserende vin, frugtvine og cider, kan dog også anvendes til øl for en højere karbonering.

kr. 15,00