Påskeøl

Her i påske hjørnet finder du en masse påskeæg i form af påskeøl. I Danmark har vi stor tradition for at fejre påsken, hvor vi inviterer familie og venner på god mad og hygge. Mange laver enten et koldt bord som minder om julefrokost, eller også er man til det varme mad med lammekølle i hvidløg, eller andet krydret lunt.

Fælles for alt dette er, at en god øl med lidt mere smag end en traditionel pilsner gør sig godt i påsken. Vi har samlet en række spændende påskebryg her på siden, så du kan nå at få øllet i hus inden familien eller vennerne kommer på besøg.

 

Til påske har bryggerierne tradition for at brygge påskebryg og mange påskebryg kan man sammenligne med juleøl.

Helt oprindeligt er påskeøl en tysk tradition som vi har taget til os, og tilbage i 1952 indførte men "P-dag", hvor påskebryggen sendes på markedet. Ikke alle kender denne tradition, hvorimod næsten alle kender til "J-dag" hvor julebryggen udkommer.

Der er mange mikrobryggerier som holder fast i traditionen med at lave påskeøl, hvor man kan køre forbi bryggeriet når de lanceres, eller nyde dem i den lokale bar i nærheden af bryggeriet.

God påske gaveæske 6x330 ml

God påske trægavekasse (6x330ml)

kr. 175,00

Föroya Påskebryg

Föroya Páska Bryggj 5,8 %
Påskeøllen fra Færøerne er ravfarvet og har et flot hvidt skum. Den dufter af karamel og citrus og har toner af malt og karamel. En let drikkelig øl, der er moderat humlet.

 

kr. 25,00

Hancock Påskebryg

Hancock Påskebeer 6,3 %
En lys undergæret øl med en dejlig duft af humle. Smagen er først let sødlig og derefter meget humlet med noter af blomst og æble. Bitterheden er god og holder længe.
 

kr. 15,00

Påske Bocken

Påske Bocken fra Viborg bryghus 7,5 %

 

kr. 35,00

Thy Påskestenøl

Thy Påske Stenøl 6,8 %
Påske Stenøl er den første Påskebryg i verden lavet på lavasten. Stenøllet har med sin afbalancerede harmoni opnået helt nye smagsdimensioner. Samspillet mellem lavasten, humle- og maltsorterne giver en fløjlsblød og eftertragtet smag. 
Påske Stenøl skal nydes med respekt og omhu!

 

kr. 35,00

Thy Økologisk Påskeæg


Thy Økologisk Påskeæg 5,8 % 
Fuldend den klassiske påskefrokost med Økologisk Påskeæg, som er brygget efter stolte traditioner af de bedste økologiske råvarer. Kombinationen af undergær og rigelige mængder malte giver en fyldig karakter, mens den sydtyske humle fornemt afbalancerer maltens sødme med sin bitterhed.

 

kr. 15,00

Ørbæk Økologisk Påske 500 ml.

Ørbæk Påske 5,8 %

 

kr. 39,00

Ørbæk Økologisk Påskebryg 330 ml.

Ørbæk Påskebryg 7,8 %
Denne påskebryg er brygget på mørke og fyldige malttyper som bl.a. Wienermalt, Münchermalt, Carafamalt og på udvalgte humletyper og det gode vand fra Ørbæk. Denne øl har en kraftfuld og afrundet smag.
 

kr. 25,00

Ørbæk Økologisk Påskebryg 500 ml

Ørbæk Påskebryg 7,2 %
Denne påskebryg er brygget på mørke og fyldige malttyper som bl.a. Wienermalt, Münchermalt, Carafamalt og på udvalgte humletyper og det gode vand fra Ørbæk. Denne øl har en kraftfuld og afrundet smag.
 

kr. 35,00