Her i brygudstyr hjørnet har vi samlet alt brygudstyr vi tænker man skal bruge når man brygger øl derhjemme. Har man avanceret sig til større bryg, har vi også både bland selv malt og humle, så man kan skræddersy sin yndlingsøl.
Støder du ikke på det du skal bruge til din næste bryg, så send os gerne en mail, da vi udvider vores brygudstyr og sortimentet af ingredienser løbende: info@brewparts.dk
Med en Ferminator er det muligt at gære ved en præcis og stabil temperatur, hvilket sikrer en perfekt gæring uden besvær.
Det er nu muligt at styre sin Ferminator online og se aktuelle temperaturer og indstillinger. Følg Ferminator Connect i real time fra enhver moderne mobil, tablet eller computer. Du kan også styre din Ferminator direkte på displayet
Ved stuetemp. (20°) kan Ferminator sænke temp. til 0° og hæve den til 50°*.
Fakta:
Gærtank volumen: 60L
Arbejdstryk: 2,4 bar (35 psi)
Starter kit - 60 Liter indeholder:
Gærtank i klar PET-plast
Rustfrit stål stel
Låg og gærrør
Med et Tryk-kit, kan øllet karboneres direkte i FermZilla og tappes direkte på flasker/Kegs eller, der kan tilkobles et fadølsanlæg til gærtanken.
Dette trykkit passer på 27, 35 og 55 Liter fermzilla gærspand.
Med dette tryk kit kan du koble CO2 direkte på din fermzilla og derved har du muligheden for at tappe direkte til dit fadølsanlæg.
Hun / hun fitting som passer på røret på stålchilleren i den ene ende og på 10 mm slange i den anden ende.
Her er kittet til din kølespiral (chiller) så du kan koble din chiller til din vandhane.
Klassisk English Strong Bitter. Fint forhold mellem bitterhed og styrke. Alkohol 6,1 % EBC 25 og IBU 36
Simpel og nem flaskepåfylder som nemt rengøres med rengørringsmiddel eller kogende vand.
Flaske træ i plast, som kan holde 80 stk flasker. Passer til både store og små flasker, normale, longneck flasker med flere.
Mangrove Jack's Passer til saison, bierre de garde og øl der skal gæres langt ned inkl quadruples
Her er en klon af en flydende legende, Fuller´s ESB. Denne spændende klon har en herlig mahognifarve, og er kendetegnet ved en smuk maltrig karamelsmag og dejlige græssede, pebrede noter på tungen, med intense citrus noter af grapefrugt, appelsin og citron i baggrunden.
Alkohol: 5,5%
Farve: 25 EBC
Bitterhed: 44 IBU
gærtype: Overgær
Galaxy Rug Stout. Det er en spændende stout med masser af mørke malte, og med den krydrede smag af rug oveni. Den er sort, med flot og vedvarende beige skum. Der er masser smag af chokolade, karamel og kaffe, og lige når man tror det er forbi, kommer der en pragtfuld citrus- melonblomst aroma fra den lækre Galaxy humle, der er brugt som bitterhumle. Det er en stout du bare skal have prøvet.
Alkohol 4,9 %
EBC 77
IBU 37
En dejlig Imperial stout, der er bygget op over den dejlige Galena humle, og tyndet lidt med en anelse aromatisk Muscovado sukker. Det giver en fyldig og velsmagende stout, der ikke skal tygges, men kan læske og fornøje, f. eks. ved et godt dansk frokostbord.
Alkohol: 8,5%
Farve: 77 EBC
Bitterhed: 52 IBU
Gærtype: Overgær
Ginger Cookie Junkie er juleøllenes svar på brunkagen. Denne øl er en hyldest til én af julens allermest traditionelle og populære småkager.
Mørk og sprød med en symfoni af alle de rigtige brunkageingredienser. Muscovadosukker, appelsinskal, ingefær, allehånde, nelliker og kanel er med til at skabe denne krydrede og yderst smagfulde juleøl.
Hvis du har hang til brunkager, skal denne øl øverst på to-do-listen. Har du ikke hang til brunkager, får du det efter at have smagt denne øl.
Med dette kit, kan du forvente:
Farve: 44 EBC
Bitterhed: 24 IBU
Alkohol: 7,4%
Gær type: Overgær
Vægt: ca. 6400 g
Producere: ca. 23-25 liter
Indhold: malt, humle, muscovado sukker. Krydderiblanding: kanel, appelsin, ingefær, allehånde og nelliker.
En amerikansk pale ale med more fokus på malten end på humlen.
Alkohol: 4,3%
Farve: 10 EBC
Bitterhed: 18 IBU
Gærtype: Overgær
Har afsæt en amerikansk pale ale, men mere farve og karamelnoter. Alkohol 5,1 % EBC 33 og IBU 25
Graviator hydrometer og termometer, måler den nøjagtige vægtfylde og temperatur direkte i væsken.
Du kan på denne måde nemt følge udviklingen i dit bryg og se, hvornår din gæring begynder, og når den er færdiggæret, i real time fra enhver moderne mobil, tablet eller computer.
Der følger en trådløs oplader med graviator i pakken.
Tyskland 2-5 % alpha T90
Vakuumpose med 100 gram.
Hanemuffe med indvendigt og udvendigt gevind.
Hanemuffen bruges hvis hanekoblingen ikke passer direkte på din vandhane. Hanekoblingen er til 1/2" gevind, og har du ikke dette på din vandhane, er det som oftest denne hanemuffe du har brug for.
USA 14-16 % alpha T90
Vakuumpose med 100 gram.
USA HBC 630 (Eksperimentel) - 13,5 % AA 2020 T90
Vakuumpose med 100 gram.
En god skotsk ale med en god del enebær og tørhumlet med chinook. Alkohol 6,6 % EBC 36 og IBU 18
Her har du muligheden for at lave din helt egen Rauchbier. Denne karakteristiske rauchbier benytter malt røget over skotsk tørv. Med en smag der får tænderne til at løbe i vand efter røget bacon, røget laks og andre røgvarer. Rauchbier er også formidabel som ingrediens i marinader og saucer til grillen, eller bare til at nyde afkølet foran bålet i haven.
Alkohol: 5,1%
Farve: 19 EBC
Bitterhed: 25 IBU
Gærtype: Undergær
M66 Hophead Ale Gær er velegnet til New England IPA'er, Juicy IPA'er, Hazy IPA'er, Amerikanske IPA'er, Amerikanske Pale ales og mere.
En forrygende frisk New England IPA proppet med amerikansk humle, så alle humlehovederne får gigantiske smil på læben. Humlesammensætningen af Centennial, Simcoe og Mosaic giver en afbalanceret smag med noter af citrus, fyr, urter og mango.
Farven er rødlig - fra den store mængde Red X malt - der er i dette kit. En nydelse at drikke, både som tørstslukker på en sommerdag, men også fantastisk til sommerens store udbud af salater og grilloplevelser.
Indeholder: Malt, Humle, Gær, Klar urt og brygnings instruktioner.
Med dette kit, kan du forvente:
Farve: 31 EBC
Bitterhed: 15 IBU
Alkohol: 6,7%
Gær type: Overgær
Vægt: 7.400 g
Producere: ca. 23-25 liter
10 stk humleposer måske også kendt som humlesokker, hjælper med at have styr på humlen under urtkogningen når du laver øl.
Du kan også afkoge humlesokker og bruge dem når du dryhop´er med humle direkte i gærtanken, da det gør det lettere at fiske humlen op igen når den er i en humlesok.
En frisk hvedeøl der smager af sommer og sol. Her får du en dejlig hvede øl, med en frisk smag af hyld, der der vil være perfekt iskold på en varm sommerdag.
Alkohol: 4,9%
Farve: 6 EBC
Bitterhed: 16 IBU
Gærtype: Overgær
Kapacitet: 6 L./ Min.
Fyld op til 5 flasker/min.
57 cm lang med 1,5 m x 10 mm silikone slange.
Stor semi automatisk hævert i rustfrit stål, som er rigtig nem at rengøre.
Stor hævert med manuel pumpe og flaskefylder, samt en ventil som man kan åbne og lukke for. Dette gør det nemt at få hæverten sat igang.
Dette er et julebrygkit som på mange måder nytænkning, af den traditionelle juleøl. Du får her et brygkit med masser af kant, da det er krydret med både lidt stjerne anis og tilsat rosa peber.
Dette bryg nedgæres med den populære Voss Kveik, som tilfører noter af appelsin og citrus og tilmed går gæringsprocessen hurtigt med kveik gær.
Fermenteringen er afsluttet i løbet af:
2 dage ved 40°C
3-4 dage ved 30°C
5-7 dage ved 25°C
Med dette kit, kan du forvente:
Farve: 35 EBC - Dyb kobber farve
Bitterhed: 32 IBU
Alkohol: 6,6%
Gær type: Overgær
Vægt: 8.050 g
Producere: ca. 23-25 liter
Indhold: malt, laktose, humle, gær, rosa peber, anis stjerne og klar urt.
En god all-round red ale der passer til næsten alle typer mad. Alkohol 5,4 % EBC 30 og IBU 19
John Guest Speedfit PM0410E pushfit teknologi, nemt og hurtigt at samle og skille fra hinanden.
John Guest Speedfit 8mm pushfit teknologi, nemt og hurtigt at samle og skille fra hinanden.
Her får du julebryggen! Den er kraftfuld, og let sødlig, som et julebryg skal være. Dette julebryg bliver nu brygget på et mindre microbryggeri.
Alkohol: 7,5%
Farve: 44 EBC
Bitterhed: 20 IBU
Gærtype: Overgær
Denne julebryg opskrift er fra anno 2008. Det er en dejlig kraftig øl, og med en god sødme.
Alkohol : 6,6%
Farve: 52 EBC
Bitterhed: 15 IBU
Gærtype: overgær
Her er hjemmebryggerens julebryg anno 2010, det er en dejlig lysebrun og velduftende øl, med en velafstemt humlebitterhed.
Alkohol: 8,0%
Farve: 35 EBC
Bitterhed: 35 IBU
Gærtype: Overgær
Julebryg anno 2011 er en fyldig juleøl, med cremet skum. Den har et let krydret smag og behagelig aroma.
Alkohol: 8,3%
Farve: 65 EBC
Bitterhed: 28 IBU
Gærtype: Overgær
En øl der får juleklokkeværket til at ringe. Muscovado sukker og jumborosiner giver en smagfuld og flot rødbrun juleøl med fyldig hvid skum på toppen.
Alkohol: 7,5%
Farve: 33 EBC
Bitterhed: 27 IBU
Gærtype: Overgær
Hjemmebryggerens Julebryg Anno 2013 er et julebryg, der skaber englesang og juleglæde. En kompleks øl med ikke mindre end 5 malttyper og svage noter af enebær. Flot nøddebrun i farven. Det anbefales at, den drikkes ved en temperatur mellem 6 - 12 grader.
Alkohol: 7,1%
Farve: 46 EBC
Bitterhed: 25 IBU
Gærtype: Undergær
Årets traditionelle julebryg fra Hjemmebryggeren 2014 er en fyldig, sød og balanceret mørk øl med en let krydret smag af stjerneannis og kardemomme. Den fremstår aromatisk og mørk med en flot og kremet skumkrone.
Den er overgæret og er, med sine 6,9% ABV derfor ikke svær at brygge. Den skal helst lagre i mindst 3 måneder for at opnå sit fulde potentiale, så kom ikke for sent i gang med at brygge denne dejlige øl.
Alkohol: 6,9%
Farve: 38 EBC
Bitterhed: 20 IBU
Gærtype: overgær
Julebryg Anno 2015 er en skøn symfoni af mørk belgisk øl, med noter af rosin og svedske, parret med en let fornemmelse af det aromatiske og skarpe fra hybenskallerne.
Desuden er der en let men distinkt vanilje og aromatiske trænoter fra egechipsene, der kan forstærkes ved at lægge chipsene i blød i en god rom i 14 dage, inden de tilsættes.
Alkohol: 7,5%
Farve: 50 EBC
Bitterhed: 28 IBU
Gærtype: Overgær
Julebryg 2016 er en bryg hvor vi vender tilbage til traditionerne. Den er mørk uden at være for mørk, sød, lækker og varmende, med diskrete noter af kanel og sød appelsin. Det er her julen starter.
Alkohol: 7,3%
Farve: 37 EBC
Bitterhed: 21 IBU
Gærtype: Overgær
Julebryg anno 2017 er en lidt utraditionel julebryg, med engelske, belgiske og ikke mindst amerikanske aner. Den er humlet med den dejlige Mosaic, og der er ikke sparet på den. For at fuldende den gode julestemning tilsættes lidt sød appelsinskal sidst i kogningen.
Alkohol: 7,0%
Farve: 33 EBC
Bitterhed: 43 IBU
Gærtype: Overgær
Alkohol: 6,8 %
Farve: 86 EBC
Bitterhed: 21 IBU
Gærtype: Overgær
Årets julebryg er en silkeblød sødlig stout, med en lækker vanilje note. Den matcher juletidens mange krydrede sanseoplevelser perfekt. Den er en perfekt balanceret oplevelse af bitter chokolade, en let karamelsødme og, som nævnt, vaniljenoter. Ved at tilsætte en god portion havreflager har denne øl fået stor mundfylde og vil fremstå med en lækker silkeblød beige skumkrone. Denne øl er jul hældt på flaske.
For at opnå den gode vaniljesmag har vi brugt Tonka bønner til denne luksuriøse bryg.
Du får her en stout der er tilsat friskvalset Minerva kaffe, der giveren denne stout, en stor fylde, og med mange smagsoplevelser. Den har godt af at lagre i 2 til 4 måneder.
Der er næsten ikke noget der klæder hinanden bedre end kaffe og øl. Derfor er det helt naturligt at lave en øl der er tilsat kaffe. Den mørke malt i stouten giver ofte noter af kaffearoma, og en god stout bliver kun bedre af at få tilsat en gang aromatisk og god kaffe.
Det er nu den skal brygges, og så lagres frem til sent næste efterår. Så har du noget rigtigt lækkert til at holde varmen med, næste vinter.
Bryg den nu for at holde næste vinter fra døren.
Alkohol: 5,1%
Farve: 100 EBC
Bitterhed: 36 IBU
Gærtype: Overgær
Mørk belgisk kandis til ølbrygning, bagning med med mere. Kommer i pose af 1 kg.
26 mm standardkapsel Fødevaregodkendt, 100stk kapsler i farven Bordeaux
26 mm standardkapsel.
Kapslerne er fødevaregodkendt og kommer i praktisk pose med 100 stk. i hver.
Store 29 mm kapsler til 70cl flasker, 75 cl flasker, 35cl flasker eller champagne flasker.
Ølkapslerne er fødevaregodkendt og er indpakket i praktisk pose med 100 stk.
26 mm standardkapsel. Kommer i pose med 100 stk. og er fødevaregodkendt.
Solid klemfitting til Chiller, hvor du kan skrue 1/2" gardena kobling direkte på, således du kan bruge haveslangen til din chiller.
Vær opmærksom på at fraløb slangen skal kunne tåle kogende vand.
Her har du en King Kölner som er af typen Kölsch. En let og perlende lys øl, med en lav bitterhed og relativ mild i styrke.
Kölsch er en af de få tilbageværende traditionelle tyske ales. Det er en lokal stil fra byen Køln, og er en af de lyseste øl der bliver lavet i Tyskland. Kölsch, ligesom f.eks. Altbier, har en dejlig frugtagtig smag fra den spændende gær der bliver brugt til gæring af denne øl.
Den skal gæres relativt køligt, og har rigtig godt af en måned ved 2-5°C inden den hældes på flaske.
Alkohol: 4,7%
Farve: 7 EBC
Bitterhed: 24
Gærtype: Undergær
Lactol Mælkesyre 80%
Kan bruges til at regulere PH værdien når du brygger øl.
Dunk med 5 liter
Laktose i poser af 1 KG
Laktose er mælkesukker som kan bruges til at gøre en øl bryg sødere. Laktose har den egenskab at ølgæren ikke kan forgære dette sødemiddel og derfor karbonerer øllet ikke ydeligere ved tilsætning af laktose, men bliver blot sødere i smagen.
Her er en dejlig klon af den kendte Leffe Blond. Det er en gylden og sød øl, med en let og klar bitterhed. Den har en smuk farve, der skyldes den specielle blanding af malt, gær og humle. Den er let drikkelig, med en overraskende lækker eftersmag.
Det er en skøn øl at nyde alene, men den passer også meget fint sammen med rødt kød, sød-sure retter, eller en god ost. Den bør serveres i et tulipanglas ved en 5-6°C.
Alkohol: 6,7%
Farve: 11 EBC
Bitterhed: 22 IBU
Gærtype: Overgær
Mangrove Jack's God til almindelige bitters, special bitters, golden ale og pale ales m.fl.
Påskeøllet i år er fremstillet med Voss Kveik gær fra Kveik Yeastery. Malt- og humleblandingen er holdt enkel og neutral, så de mange spændende smags- og aromaegenskaber fra Voss Kveik gæren kan komme til udtryk. Smagen og aromaen ændrer sig markant afhængigt af om det gærer ved 20 eller 40°C, så det føles som to helt forskellige øl.
Voss Kveik gæren tåler en temperaturområde mellem 18-42 grader og resulterer i forskellige smags- og aromaegenskaber. Overvej at opdele brygget i to dele og gære ved f.eks. 20°C og 40°C for at opleve en krydret smag med appelsin- og ferskennoter.
Kveik er en enestående multikultur gærtype fra norske bondegårde, som er blevet videregivet gennem generationer. Kveik er kendt for sin hurtige gæring ved høje temperaturer og for at skabe unikke smage og aromaer. En original Kveik-kultur består af flere gærtyper, og uden alle typerne kan det ikke kaldes rigtig Kveik. Hver gærtype bidrager med sin egen smag og aroma, og den oprindelige sammensætning giver den unikke smag og aroma.
Voss Kveik stammer fra Sigmund Gjernes fra Voss i Norge og har frugtagtige noter med appelsin og citrus som hovedtræk. Jo højere gæringstemperatur, jo højere intensitet af smag og aroma, mens en lavere temperatur vil resultere i en mindre intens smag og aroma.
Voss gærer mellem 18°C og 42°C, med den højere temperatur resulterer i hurtigere gæring. Ved den højeste temperatur kan øllet forventes at være færdigbrygget inden for 48 timer eller hurtigere.
Med dette kit, kan du forvente:
Klassisk 0,33 liters langhalset flaske i brunt glas. Flaskerne fremstillet i Tjekkiet Vægt 290 g
Klassisk 0,5 liters langhalset flaske i brunt glas. Flaskerne er fremstillet i Tjekkiet Vægt 380 g
USA 13-17 % alpha T90
Vakuumpose med 100 gram.
Alpha Acid: 13.0 – 17.0%
Beta Acid: 5.5 – 6.0%
Co-Humulone: 33 – 39
Total Oils: 2.0 – 2.5mL/100g
Med dette brygkit får du lavet en lys abbey ale er med en rig smag, og en lang eftersmag. den har et lavt kulsyre indhold, og den kan anbefales at den drikkes ved en temperatur mellem 6 - 12 grader.
Alkohol : 6,6%
Farve: 7 EBC
Bitterhed: 29 IBU
Gærtype : Overgær
Du kan med dette brygkit lave din helt egen Maibock. Maibock er lysere og mere humlede end de traditionalle bock, og sådan er det også med denne opskrift. Det er traditionelt en forårsøl der bør brygges i december, januar og februar for at være lagret og klar til foråret. Efter vores mening er det en fremragende øl der kan brygges og nydes hele året. Lækker til et måltid god mad, og smuk at se på med sin lyse farve og kraftige hvide skum.
Alkohol: 6,6%
Farve: 16 EBC
Bitterhed: 26 IBU
Gærtype: Undergær
Maltmølle også kaldet valse, til at knuse malt til ølbrygning. Manuel med håndsving Ikke justérbar.
Mangrove Jack's Kan gære ved et bredt temperaturspektrum og passer til alle typer mjød. Mjød gær M05, er god til at gære helt ned og kan bruges både emd og uden gærstarter, vi anbefaler dog at du altid bruger en gærstarter til denne tørgær, da du på denne måde får startet mjødgæren blidt op før den kommes i honningmassen.
På denne måde får du din gær så effektiv fra en start, at du få timer senere vil se at fermenteringen er startet i dit gærkar.
God gornøjelse med denne mjødgær fra mangrove Jack.
Er du klar til en eksplosion i humlehimlen? Her er en helt anderledes øl, med et helt anderledes fokus. Den har en bitterhed på en små 60 IBU, og er både bitterhumlet, aromahumlet, smagshumlet og tørhumlet med Mosaic. Den har en kraftig, men behagelig bitterhed, efterfulgt af en utrolige aroma, med noter af ananas, passionsfrugt, mango, banan, grapefrugt og nektarin.
Dette er en øl der er ud over det sædvanlige, og som vil tiltale rigtige humlehoveder. Ordet SMASH kommer fra USA og står for Single Malt And Single Hops, altså en øl der er brygget af én type malt, og én type humle. Det er på ingen måde en balanceret øl, og er ikke egnet som deltager i en traditionel ølkonkurrence. Målet med denne øl er at fokusere på Maris Otter malt og især Mosaic humle.
Dette spændende, overraskende, og velsmagende SMASH IPA-kit består af den dejlige Maris Otter malt fra England. Maris Otter er en 2-radet vinterbyg der er yderst velegnet til at blive maltet. Humlen er den fantastiske Mosaic, en forædling af Simco og Nugget. Den har de mest fantastiske frugt noter og en vidunderlig kompleks bitterhed. Med sin fyldige smag af mango, citrus, tropefugt, stenfrugter og med en unik rustik fyraroma, er den en oplevelse i sig selv.
Ølkittet kommer med pellethumle og anbefales at du bruger humleposer, eller hopspider.
Alkohol: 6,4%
Farve: 10 EBC
Bitterhed: 58 IBU
Gærtype: Overgær
Lækkert Sirupsholdig uraffineret mørk Mauritius rørsukker til din næste bryg hvor sukker procenten er på ca 90%.
Skulle der være en lille rest tilbage efter øllen er kommet på flaske, så kan man med fordel prøve at lave en Irish coffee med Muscovado Sukker. Det giver et lidt andet sukker touch, som slet ikke er værst.
En rødbrun Münchener Dunkel med en let sødlig nøddeagtig smag.
Farve: 34 EBC
Bitterhed: 37 IBU
Alkohol: 5,6%
Gærtype: Undergær
Märzen øl er brygget af de friske afgrøder, malt og humle. Den er blød, frugtagtig øl med masser af smag, og med blomsteragtige aromaer. Man kan diskret ristet og karamelliseret malt. Øllet har en velafbalanceret bitterhed.
Alkohol: 5,6%
Farve: 28 EBC
Bitterhed: 19 IBU
Gærtype: undergær
Maltpose til Brew in a Bag (BIAB). Størrelse 80 x 55 cm.
Her er den nye frække dreng i klassen, New England IPA, er en fuldstændig fantastisk ny IPA stil, hvor der er tilsat enorme mængder humle ret sent i kogningen. Resultatet er en relativ lav bitterhed (når man tænker på hvor meget humle der er brugt), i dette tilfælde med whirlpool humle tilsætning, og dobbelt tørhumle, igen med en svimlende mængde humle.
Malten er ligefrem, og med en del havreflager og hvede for at sikre at øllet er uklart når det kommer i glasset. På mange måder ligner, dufter og smager denne skønne øl som den multivitamin juice man kunne købe hos bageren for mange år siden. Citrus, citrus citrus og frugt...
Alkohol: 6,0%
Farve: 13 EBC
Bitterhed: 45 IBU
Gærtype: Overgær
Her er en klon af den berømte New Albion Ale. New Albion var det første rigtige microbryggeri, startet i Sonoma, Californien i 1976 af entreprenøren Jack McAuliffe. Det var Jack der startede det hele, og vi skylder ham alle en stor tak for hans visioner der startede den revolution vi alle nu er en del af. Han var forud for sin tid, og måtte desværre dreje nøglen om i 1982.
Men som hjemmebrygger har du nu mulighed for at brygge, og ikke mindst smage hans fantastiske og bedst sælgende øl Det er en smuk og enkel Pale Ale, en forbavsende simpel opskrift med den eneste humle man ville sælge Jack i 1976: den mærkelige nymodens ”Cascade” som ingen af de store bryggerier ville kendes ved. Hold da op der er sket meget siden den gang.
Alkohol: 5,8%
Farve: 10 EBC
Bitterhed: 30 IBU
Gærtype: Overgær
Mangrove Jack's Ideél til IPA, porter, stout, barley wine m.fl
Old English Ale er en krasbørstig Old English Ale med respekt for den traditionelle nordengelske "Stingo". Ikke mindre end 6 typer malt har fundet vej til denne Stingo, heriblandt Maris Otter traditionel ale malt. Passer rigtigt godt til solid husmandskost, røgvarer og vellagrede oste.
Alkohol: 8,0%
Farve: 68 EBC
Bitterhed: 41 IBU
Gærtype: Overgær
Her har du vinderen af Danmarksmesterskaberne i gruppe 4 i 2014. Det er en dejlig American Pale Ale der bære præg af den lækre Simco humle, som både er kogt med, og brugt til tørhumling.
Den er udviklet af Knud Røgilds, til at skulle glæde en ægte ølentusiasts ved hans 50-års fødselsdag, men skulle samtidig være en god øl for "nybegyndere". Det er lykkedes rigtigt godt i denne opskrift hvor en relativ høj bitterhed balanceres med en del sødme, og en fantastisk aroma af Simco humlen. Fyldig og lækker, og så kun 5%.
Alkohol: 5,0%
Farve: 14 EBC
Bitterhed: 45 IBU
Gærtype: Overgær
Kun til afhentning i butik
Klassisk 0,5 liter ale flaske i brunt glas. Flaskerne er fremstillet i Tjekkiet Vægt 390 g
Leveres uden patent prop. Patentprop regulær passer på denne flaske, så husk at bestille dem.