Tilbud på ølglas med logo

Tilbud på ølglas med logo

Ferminator Connect

Med en Ferminator er det muligt at gære ved en præcis og stabil temperatur, hvilket sikrer en perfekt gæring uden besvær.

Det er nu muligt at styre sin Ferminator online og se aktuelle temperaturer og indstillinger. Følg Ferminator Connect i real time fra enhver moderne mobil, tablet eller computer. Du kan også styre din Ferminator direkte på displayet

Ved stuetemp. (20°) kan Ferminator sænke temp. til 0° og hæve den til 50°*.

Ferminator Connect med WiFi

Det er nu muligt at styre sin Ferminator online og se aktuelle temperaturer samt indstillinger. Følg Ferminator Connect i real time fra enhver moderne mobil, tablet eller computer.
Du kan også styre din Ferminator direkte på displayet.

 

Magten er i dine hænder

Styr din Ferminator online, uanset hvor du er, og se al den information, du har brug for omkring dit bryg og indstillinger i real time. Alle temperaturoplysninger bliver samlet i en lækker detaljeret graf, hvor man kan følge temperaturens forløb og se de ændringer, der er foretaget.

 

Opnå en renere og bedre smag i dit øl

En ensartet gæringstemperatur sikrer, at uønskede smagsnoter undgås og ligeledes, at gæren går i dvale.

 

Den rette temperatur

Det er f.eks. muligt at gære pilsner og lagerøl ved den rette stabile temperatur eller ale med masser af ønskede estere ved en høj gæringstemperatur.

 

Kompenserer for varmeudviklingen under gæringen

Selvom rumtemperaturen er 20 grader, så stiger temperaturen i gærtanken op til flere grader, hvis ikke man bruger en Ferminator.
Ferminator beskytter samtidig dit bryg mod sollys.

 

Bluetooth og WiFi

Bluetooth og WiFi-moduler er placeret i toppen over displayet. Dette sikrer bedst muligt signalstyrke. WiFi signalet anvendes til forbinde Ferminatoren til vores WebApp BrewCreator.

Ferminatoren kan kun bruges på 2,4 GHz netværk, da dette Wi-Fi-signal har den længste rækkevidde.

Bluetooth signalet bliver brugt til at forbinde Ferminator Connect med en Graviator.

2.895,00 kr.