Tilbud på ølglas med logo

Tilbud på ølglas med logo

BrewZilla 65 L Gen 4

BrewZilla Gen 4 er designet som et kompakt bryganlæg, der kan køres fra en 15 ampere stikkontakt.

Et system med en forsinket timer funktion og step mash funktionalitet og bygget til at lave batches op til 60 L.

Der følger en chiller med i prisen, som bruges når urten skal nedkøles.

Komplet konisk udtapning

Det nye koniske basedesign dræner fuldstændigt når du skal tømme gryden for dit bryg, hvilket betyder, at du fanger hver eneste smule urt og har minimalt spild. Du behøver ikke længere at vippe gryden for at få den sidste smule urt med ud af gryden. Dette gør den også velegnet til CIP-rengøring, når du er færdig med at brygge, eller inden du skal starte op.

 

Falsk bund med pumpebeskyttelses skærm

En nøglefunktion ved alle BrewZilla er den falske bundbeskyttelsesskærm. Denne skærm filtrerer urt og forhindrer, at mere end 95 % af humle og andet bundfald bliver suget ind i pumpen og reducerer dermed de blokerede pumpeproblemer betydeligt.

 

Ultra-lav watt-densitet

BrewZilla har en markant lavere watt overførsel pr cm2, fordi varmeelementet er spredt over en større overflade.

Den største fordel ved lavere watt-densiteter er, at det giver dig mulighed for at brygge lysere farver af øl, uden at farverne bliver påvirket af karamellisering. Den ultra-lave watt-tæthed betyder også, at du har mindre chance for overkogning, og du minimeret det som klæber til elementet, hvilket gør rengøring lettere

 

Wifi tilsluttet med RAPT IO

Den nye Gen 4-model er den første BrewZilla, der forbinder til RAPT-portalen, du finder mere infor på: https://app.rapt.io/. Denne portal giver dig mulighed for at spore, registrere og overvåge dine bryg online.

RAPT-portalen giver dig også mulighed for at se hver eneste bryg, du har lavet tidligere, og fjernstyre "bryggeriet", så du kan begynde at forvarme vand på afstand, eksempelvis når du kører fra arbejdet (kræver du har fyldt vand i gryden på forhånd)

 

8.399,00 kr.
Produkt tags