Roasted Barley Malt - EBC 1200-1400

Rå ristet byg. Ristet ved 230 ° C. EBC 1200-1400

Karakteristika:
Frisk ristet byg. Ristet op til 230 ºC. Tiden for rist-ningen afgør bygkornenes farve.

Egenskaber:
Roasted Barley er en gennemristet byg som tilfører en brændt, kornet og kaffeagtig smag til dit øl. Den har mange af de samme karaktiristika som Black (sortmalt), men er dog langt mere kompleks. Den har et indhold af stivelse som konverteres gennem mæskningen og får herved indflydelse på vægtfylden. Roasted Barley giver ligeledes øllet sødme. Sammenlignet medChocolat og Black malttyper, giver ristet byg den lyseste skum-krone. Øllet opnår en dyb maghonirød farve og en meget kraftig ristet smag. Giver Portere og Stouts tørhed.

Andel af blanding:
Op til 4 % i ales og op til 10 % i stout og porter.

Anvendelse:
Stouts, portere, nøddebrune ales og andre mørke øltyper.

kr. 0,02
Enhedspris: kr. 19,60 per 1 kg
Kunder der har købt denne vare købte også

Cara Gold Malt - EBC 120

En mørk karamel type malt. Spiring ved høj temperatur for at udvikle smagen. Tørret op til 220 °C. EBC 120

kr. 0,02

Munich Malt - EBC 25

Belgisk special malt af Münich typen. Ovntørret ved 100-105 °C. EBC 25

kr. 0,02

Pilsner Malt - EBC 2,5-3,5

Den lyseste af de belgiske maltarter. Ovntørret ved 80-85°C EBC 2,5-3,5

kr. 0,01

Chocolat Malt - EBC 900

Belgisk chokolade malt. Ristet ved 220 ° C. Dernefter hurtig afkølet. EBC 900

kr. 0,02

AromeMalt - EBC 100

En meget aromatisk malt. Høj spiringstemperatur og ovn- tørret ved 115 °C. EBC 100

kr. 0,02

Cara Pils - EBC 3-7

Bestmalz lyseste karamelmalt/Dextrin malt - EBC 3-7

kr. 0,02

Cara Blond Malt - EBC 20

En lys karamel type malt. Spiring ved høj temperatur for at udvikle smagen. Tørret op til 220 °C. EBC 20

kr. 0,02

Black Malt - EBC 1300-1500

Den mørkest byg malt. Ristet ved 220 ° C. EBC 1300-1500

kr. 0,02