Flaked Rice

Mindsker krop og fylde i øllet.

Flaked Rice indeholder mindre protein. Ved at tilføje flaked rice får man en øl som kommer lidt bedre til udtryk.

Brugt i en hel type kendte øl som Sapporo, Budweiser og Heineken. At tilføje flager til sit bryg giver det  et mere let-drikkeligt øl og justering af smag og farve.

Behøver ikke at blive forkogt.

Anvendelse:
Alle øltyper

kr. 0,02
Enhedspris: kr. 24,50 per 1 kg
Kunder der har købt denne vare købte også

Pilsner Malt - EBC 2,5-3,5 Fuglsang

Den lyseste af alle maltarter Dansk pilsner. Ovntørret ved 80-85°C EBC 2,5-3,5

kr. 0,01

Wheat Blanc Malt - EBC 3,5-5

Belgisk hvede malt. Ovntørret ved 80-85 °C. EBC 3,5-5

kr. 0,02

Maris Otter AleMalt - EBC 5,5-8

Første klasses traditionel engelsk Maris Otter Ale malt EBC 5,5-8

kr. 0,03

Vienna Malt - EBC 5-7

Belgisk Vienna basis malt. Let ovntørret ved 85-90 °C. EBC 5-7

kr. 0,01

Munich Malt - EBC 25

Belgisk special malt af Münich typen. Ovntørret ved 100-105 °C. EBC 25

kr. 0,02

Boghvede Malt - EBC 6-15

Boghvede malt er glutenfri. Giver en nødde- og maltsagtig smag til øllet. EBC 6-15

kr. 0,04

Flaked Maize - EBC 1,5

Kan hjælpe med at øge indholdet af alkohol uden at give yderligere fylde til øllet. EBC 1,5

kr. 0,02

Biscuit Malt - EBC 50

Helt unique belgisk malt. Let ovntørret og let ristet ved 160 °C. EBC 50

kr. 0,02