Tilbud på ølglas med logo

Tilbud på ølglas med logo

Christmas morning - Breakfast waffle stout

Christmas morning - Breakfast waffle stout

Alkohol 4,7 %

Allegener

Gluten, Lactose

Indhold
33cl dåse

Amundsens Christmas Morning - Breakfast Waffle Stout

Når julemorgenen gryer med dens særlige forventningens glæde, fuldender Amundsens Christmas Morning - Breakfast Waffle Stout den magiske stemning. Fra det prisbelønnede bryggeri Amundsen kommer denne kulinariske ølfortolkning, der indfanger hele essensen af en festlig morgenmad i et glas.

En Julemorgen i Hver Slurk

Christmas Morning er ikke din almindelige stout. Dette er en øl, der vækker sanserne med hver slurk, der bringer dig tilbage til barnlige julemorgener. Den er brygget for at efterligne smagen af friskbagte vafler, komplet med hints af ahornsirup og stegt bacon, og den kombinerer disse nostalgiske morgenmadsnoter med en rig, fyldig stout.

Smagsdybde og Kompleksitet

Denne stout præsenterer en dyb mahognifarve og en generøs skumkrone, der leder tankerne hen på vafler drysset med flormelis. I glasset finder du en kompleks symfoni af aromaer, fra de dybe toner af ristet malt til de søde accenter af ahorn og den subtile røg fra bacon. Hver ingrediens spiller sin del i at skabe en harmonisk og indtagende smagsoplevelse.

Håndværk og Innovation

Amundsens brygmestre har udnyttet deres håndværk til at skabe en øl, der ikke bare smager godt, men også fortæller en historie. Christmas Morning er et resultat af innovation og en passion for at eksperimentere med smage, hvilket resulterer i en øl, der er så unik som den er mindeværdig.

Ideel til Julefestligheder

Denne Breakfast Waffle Stout er perfekt for at tilføje lidt ekstra festlighed til din julemorgen eller som en særlig gave til den ølentusiast, der værdsætter kreativitet og kvalitet. Den er også en ideel ledsager til julebrunchen eller som en dessertøl, der kan nydes sammen med eller som en erstatning for den søde afslutning på et måltid.

En Øl til Hyggestunder

Mens julelysene blinker og familien samles, bliver Amundsens Christmas Morning en del af de små traditioner, der gør højtiden til noget helt særligt. Lad denne Breakfast Waffle Stout være en del af dine juleminder, et symbol på hygge og glæde, der vil varme langt ind i sjælen.

69,00 kr.
39,00 kr.
Produkt specifikationer
Øl Type Stout og porter
Indhold 33 cl
Land Norge
Bryggeri Amundsen Brewery
Øl Type Juleøl
Kunder der har købt denne vare købte også

Gendarmen fra Brewparts - Obs kort dato

Mindst holdbar til: 26/04 2024
Indhold: 50cl

alkohol 6,3%

Smag vores forfriskende øl Gendarmen brygget efter Brewparts egen opskrift med 4 forskellige lækre humler.

59,00 kr. 20,00 kr.

Teku på stilk 42 cl Uden logo

Rastal Teku 3.0 Stemmed Craft Beer Glass.

Teku glasset er det mest populære craftbeer glas på markedet og over tid har der været flere revisioner af det oprindelilge Teku glas, som blev udviklet af Te = Teo (grundlægger og brygger fra Baladin) Ku = Kuaska (Lorenzo Dabove, men arbejder under navner Kuaska) som er en af de øverste øleksperter i Italien, har sammen udviklet TeKu glasset.

Glasset er et "universalt" glas og passer derfor godt med mange typer øl og specielt craftbeer.

Det originale Teku glas, i tredje udgave, hvor vippet i toppen er blevet skarpere, så glasset læner sig bedre på læben.

I begyndelsen af ​​2006 blev "TeKu" oprettet. Dets navn er som nævnt ovenfor et akronym af Teo og Kuaska. Glasset er fremstillet på "Rastal".

De første to versioner af glasset, var med en blødere udmunding i toppen, men er med stor success blevet skarpere her i 3 version.

Både ToØl, Del Borgo, Brewdog, Ugly Duck med flere bruger TeKu glasset, i en af de 3 versioner, med deres eget logo på. Her ved BrewParts kan du nu få glasset helt uden logo på, så øllet kommer til sin ret i TeKu ølglasset.

 

59,00 kr.

Rodenbach Vintage 2013

Rodenbach Vintage 2013

Alkohol: 7 %

Indhold: 75 cl

149,00 kr. 99,00 kr.

X-Mas Quad - BA Quadrupel - To Øl

X-Mas Quad - BA Quadrupel - To Øl

Indhold 37,5 cl.

Alkohol 13,6%

 

99,00 kr. 69,00 kr.

Calypso 12-15 % AA

USA 12-15 % alpha T90

Vakuumpose med 100 gram.

60,00 kr. 48,00 kr.

Oude Geuze Boon Black Label

Oude Geuze Boon Black Label

75 cl

7 % alc

149,00 kr. 99,00 kr.

Star San - Five star chemicals - 236 ml

Starsan er et ufattelig drøjt, kraftigt skummende syreholdigt skyllemiddel til slut desinficering af alt fra flasker til gærtanke og fade.

Alt info om dosering og brug står også på flasken og tilmed på dansk.

149,00 kr. 119,00 kr.

Hyldeblomst 100g

Hyldeblomst, tørret sambucus nigra

59,00 kr.