Wild Brew Philly Sour Ale Gær - Brev med 11 gram - Fra Lallemand

I Lallemands standardbetingelser udviser urter ved 20 ° C (68 ° F) WildBrew ™ Philly Sour-gær:

  • Fermentering, der kan afsluttes på 10 dage.
  • Høj dæmpning og høj flokkulering.
    Aroma og smag er surt, rødt æble og stenfrugt, især fersken.
  • Det optimale temperaturområde for WildBrew ™ Philly Sour gær, er 20 ° C - 25 ° C
  • Der opnås typisk pH på 3,2-3,5 og titrerbar syreindhold på 0,1-0,4% mælkesyre. Højere mælkesyreniveauer opnås med en urt der 
    er høj i glukose

WildBrew ™ Philly Sour er en unik art af Lachancea valgt fra naturen af ​​University of the Sciences i Philadelphia, PA, USA.

Philly Sour producerer moderate mængder mælkesyre ud over ethanol i et enkelt gæringstrin. 

Denne første gær i WildBrew ™ -serien er et godt valg til innovative, øgede syrlige øl med forfriskende surhed og noter af stenfrugt. 

Med høj dæmpning, høj flokkulering er WildBrew ™ Philly Sour en ideel gær til traditionelle stilarter som Berliner Weiss, Gose, American Lambic Style, American Wild Ales og da den kan holde til at arbejde med humle gør det perfekt til Sour IPA'er.

Tilgængelighed: På lager    
kr. 35,00
Enhedspris: kr. 35,00 per 11 gram
Kunder der har købt denne vare købte også

Chit Wheat Flakes - EBC 3-7

Øger mængden og styrken af øllets skumkrone. EBC 3-7

kr. 0,02

Pale Ale Malt - EBC 7-9

Belgisk lys basis malt. Ovntørret ved 85-90°C. EBC 7-9

kr. 0,01

Wheat Blanc Malt - EBC 3,5-5

Belgisk hvede malt. Ovntørret ved 80-85 °C. EBC 3,5-5

kr. 0,02

Acid Malt - EBC 6-12

Acid (sur) malt sænker Ph-værdien, giver øllet en mere rund smag samt giver skummet stabilitet. EBC 6-12

kr. 0,03

Cara Pils - EBC 3-7

Bestmalz lyseste karamelmalt/Dextrin malt - EBC 3-7

kr. 0,02

Verdant IPA Ale Gær - Brev med 11 gram - Fra Lallemand

Fermentering, der kan afsluttes på omkring 5 dage hvis der bruges den korrekte mængde gær.

Medium til høj udnyttelse af sukker arterne i urten og moderat flokkulering.

Aroma og smag domineres af abrikos med noter af tropisk frugt og afbalanceret maltkarakter
.

Det optimale temperaturområde for LalBrew® Verdant IPA-gær, når der produceres
traditionelle stilarter, er 18 ° C  til 23 ° C 

kr. 35,00

Kandis Hvid

Hvid kandis, hel
kr. 49,00