Vienna Malt - EBC 5-7

Belgisk Vienna basis malt. Let ovntørret ved 85-90 °C. EBC 5-7

Karakteristika:
Belgisk vienermalt. Basismalt som er tørret let ved temperaturer op til  85-90°C.

Egenskaber:
Tilfører en mere maltet og kornagtig smag end pilsner-malt og tilfører diskrete aromaer af karamel og toffee. Vienna er tørret ved lidt højere temperaturer end pilsnermalt. Det resulterer i en dybere gylden farve i øllet, men også krop og fylde. På grund af den højere tørringstemperatur er enzymaktiviteten i Vienna en smule mindreend i pilsnermalt. Der er dog enzymer nok til at understøtte tilsætning af store mængder specialmalt.

Andel af blanding:
Op til 100 %

Anvendelse:
Alle øltyper, Vienna lager.
Forøger farve og aroma i lyse øl.

kr. 0,01
Enhedspris: kr. 14,30 per 1 kg
Kunder der har købt denne vare købte også

Pilsner Malt - EBC 2,5-3,5 Fuglsang

Den lyseste af alle maltarter Dansk pilsner. Ovntørret ved 80-85°C EBC 2,5-3,5

kr. 0,01

Munich Malt - EBC 25

Belgisk special malt af Münich typen. Ovntørret ved 100-105 °C. EBC 25

kr. 0,02

Wheat Blanc Malt - EBC 3,5-5

Belgisk hvede malt. Ovntørret ved 80-85 °C. EBC 3,5-5

kr. 0,02

Maris Otter AleMalt - EBC 5,5-8

Første klasses traditionel engelsk Maris Otter Ale malt EBC 5,5-8

kr. 0,03

Pale Ale Malt - EBC 7-9 Fuglsang

Dansk lys basis malt. Ovntørret ved 85-90°C. EBC 7-9

kr. 0,01

Flaked Oats - EBC 2,5-5

Havre med skal, som giver en cremet fylde og krop til øllet. EBC: 2,5-5.

kr. 0,02

Crystal Malt - EBC 150

Karakteristisk belgisk aromatisk malt. Karmeliseret ad flere om- gange. For at give aroma og smag. EBC 150

kr. 0,02

Chit Wheat Flakes - EBC 3-7

Øger mængden og styrken af øllets skumkrone. EBC 3-7

kr. 0,02