Chocolat Malt - EBC 900

Belgisk chokolade malt. Ristet ved 220 ° C. Dernefter hurtig afkølet. EBC 900

Karakteristika:
Belgisk chokolademalt. Ristet ved temperaturer op til 220°C og herefter hurtigt nedkølet, når den ønskede farve er opnået.

Egenskaber:
Chocolat malt er en meget ristet malt med en dyb brun farve. Chokoladefarven er årsag til maltens navn. Chocolat malt bruges til at justere farven i øl og tilfører en nøddeagtig, ristet smag. Chocolat malt minder meget om sortmalt, men er mindre bitter og er 200 EBC lysere, fordi den er ristet i lidt kortere tid og ved lidt lavere sluttemperatur.

Andel af blanding:
Op til 7 %

Anvendelse:
Brown, stærke, mørke og sorte øl som porter, stout og brown ale.

Tilgængelighed: På lager - 2-3 dage    
kr. 0,02
Enhedspris: kr. 19,60 per 1 kg
Kunder der har købt denne vare købte også

Maris Otter AleMalt - EBC 5,5-8

Første klasses traditionel engelsk Maris Otter Ale malt EBC 5,5-8

kr. 0,03

Pale Ale Malt - EBC 7-9

Belgisk lys basis malt. Ovntørret ved 85-90°C. EBC 7-9

kr. 0,01

Pilsner Malt - EBC 2,5-3,5

Den lyseste af de belgiske maltarter. Ovntørret ved 80-85°C EBC 2,5-3,5

kr. 0,01

Cara Gold Malt - EBC 120

En mørk karamel type malt. Spiring ved høj temperatur for at udvikle smagen. Tørret op til 220 °C. EBC 120

kr. 0,02

Havre Malt - EBC 2-3

Giver øllet en markant blødhed og cremethed. Giver krop og textur, samt stabiliserer skummet EBC 2-3

kr. 0,03

Flaked Oats - EBC 2,5-5

Giver en cremet fylde og krop til øllet. EBC 2,5-5

kr. 0,02

Chit Wheat Flakes - EBC 3-7

Øger mængden og styrken af øllets skumkrone. EBC 3-7

kr. 0,02

Munich Malt - EBC 25

Belgisk special malt af Münich typen. Ovntørret ved 100-105 °C. EBC 25

kr. 0,02