Chocolat Malt - EBC 900

Belgisk chokolade malt. Ristet ved 220 ° C. Dernefter hurtig afkølet. EBC 900

Karakteristika:
Belgisk chokolademalt. Ristet ved temperaturer op til 220°C og herefter hurtigt nedkølet, når den ønskede farve er opnået.

Egenskaber:
Chocolat malt er en meget ristet malt med en dyb brun farve. Chokoladefarven er årsag til maltens navn. Chocolat malt bruges til at justere farven i øl og tilfører en nøddeagtig, ristet smag. Chocolat malt minder meget om sortmalt, men er mindre bitter og er 200 EBC lysere, fordi den er ristet i lidt kortere tid og ved lidt lavere sluttemperatur.

Andel af blanding:
Op til 7 %

Anvendelse:
Brown, stærke, mørke og sorte øl som porter, stout og brown ale.

kr. 0,02
Enhedspris: kr. 19,60 per 1 kg
Kunder der har købt denne vare købte også

Pale Ale Malt - EBC 7-9 Fuglsang

Dansk lys basis malt. Ovntørret ved 85-90°C. EBC 7-9

kr. 0,01

Pilsner Malt - EBC 2,5-3,5 Fuglsang

Den lyseste af alle maltarter Dansk pilsner. Ovntørret ved 80-85°C EBC 2,5-3,5

kr. 0,01

Maris Otter AleMalt - EBC 5,5-8

Første klasses traditionel engelsk Maris Otter Ale malt EBC 5,5-8

kr. 0,03

Cara Gold Malt - EBC 120

En mørk karamel type malt. Spiring ved høj temperatur for at udvikle smagen. Tørret op til 220 °C. EBC 120

kr. 0,02

Wheat Blanc Malt - EBC 3,5-5

Belgisk hvede malt. Ovntørret ved 80-85 °C. EBC 3,5-5

kr. 0,02

AromeMalt - EBC 100

En meget aromatisk malt. Høj spiringstemperatur og ovn- tørret ved 115 °C. EBC 100

kr. 0,02

Cara Ruby Malt - EBC 50

En medium karamel type malt. Spiring ved høj temperatur for at udvikle smagen. Tørret ved 220 °C. EBC 50

kr. 0,02

Crystal Malt - EBC 150

Karakteristisk belgisk aromatisk malt. Karmeliseret ad flere om- gange. For at give aroma og smag. EBC 150

kr. 0,02