Chocolat Malt - EBC 900

Belgisk chokolade malt. Ristet ved 220 ° C. Dernefter hurtig afkølet. EBC 900

Karakteristika:
Belgisk chokolademalt. Ristet ved temperaturer op til 220°C og herefter hurtigt nedkølet, når den ønskede farve er opnået.

Egenskaber:
Chocolat malt er en meget ristet malt med en dyb brun farve. Chokoladefarven er årsag til maltens navn. Chocolat malt bruges til at justere farven i øl og tilfører en nøddeagtig, ristet smag. Chocolat malt minder meget om sortmalt, men er mindre bitter og er 200 EBC lysere, fordi den er ristet i lidt kortere tid og ved lidt lavere sluttemperatur.

Andel af blanding:
Op til 7 %

Anvendelse:
Brown, stærke, mørke og sorte øl som porter, stout og brown ale.

Tilgængelighed: På lager    
kr. 0,02
Enhedspris: kr. 19,60 per 1 kg
Kunder der har købt denne vare købte også

Maris Otter AleMalt - EBC 5,5-8

Første klasses traditionel engelsk Maris Otter Ale malt EBC 5,5-8

kr. 0,03

Pale Ale Malt - EBC 7-9

Belgisk lys basis malt. Ovntørret ved 85-90°C. EBC 7-9

kr. 0,01

Cara Gold Malt - EBC 120

En mørk karamel type malt. Spiring ved høj temperatur for at udvikle smagen. Tørret op til 220 °C. EBC 120

kr. 0,02

Pilsner Malt - EBC 2,5-3,5

Den lyseste af de belgiske maltarter. Ovntørret ved 80-85°C EBC 2,5-3,5

kr. 0,01

Cara Ruby Malt - EBC 50

En medium karamel type malt. Spiring ved høj temperatur for at udvikle smagen. Tørret ved 220 °C. EBC 50

kr. 0,02

Red X Malt - EBC 30

Basis malt fra Best Malz, der giver en unik rød farve til øllet. EBC 30

kr. 0,02

Abbey Malt - EBC 45

Belgisk "brown" malt efter special spiring og ovntørret op til 110 °C. EBC 45

kr. 0,02

Peated Malt 2,5-3,7

Er under ovntørringen samtidigt blevet røget over skotsk tørvemos. EBC 2,5-3,7

kr. 0,02