Tilbud på ølglas med logo

Tilbud på ølglas med logo

Adapter til sodastream flaske

Adapter til sodastream flaske passer til mini CO2 charger med overtryksventil, men også på andre gængse co2 regulatorer.

Gør det super nemt at skifte til de større sodastream patroner, fra mindre co2 patroner, uden at skulle gå helt op i 2kg eller 10kg co2 flaskers størrelse.

Her får du en robust adaptor til en 425 grams Sodastream CO2-flaske, som gør det muligt at bruge en sodastream CO2 flaske, med en almindelig CO2-regulator, eller en mini CO2 charger. Dette er en økonomisk og praktisk løsning for folk, der ønsker at tvangskarbonere deres øl eller selvbryggede sodavand, og har et sodastream anlæg i forvejen.

Når man brygger øl, er tvangskarbonenting en metode til at tilføje CO2 til øllet, så det får den ønskede mængde CO2 i væsken. Med en adapter til Sodastream-flasken kan man genbruge sin sodsastream flaske og spare penge på CO2-udskiftninger, da man ikke behøver en stor og en lille flaske i hjemmet. Samtidig er det nemmere at fragte hjemmebrygget, når man ikke behøver at have en tung 2kg eller 10kg CO2-flaske med sig, men kan nøjes med en mere praktisk 425 grams Sodastream-flaske.

Adapteren er nem at installere og bruge, og giver en sikker tilslutning mellem flasken og regulatoren. Alle gængse CO2-regulatorer passer på dette standard gevind på adapteren, så du kan være sikker på, at den passer til din regulator. 

Alt i alt er en adapter til en 425 grams Sodastream CO2-flaske en nyttig enhed for folk, der brygger øl eller selvbrygger sodavand. Den gør det nemmere og mere økonomisk at tvangskarbonere øllet, samtidig med at den gør det nemmere at fragte hjemmebrygget på farten.

89,00 kr.
Kunder der har købt denne vare købte også

Spray Malt Lys

Pulver maltekstrakt Barlex 7215

0,13 kr.

EVABarrier 8 mm 1m

EVABarrier slange, 1 meter i 8 mm udvendig tykkelse og 5 mm invendig mål

19,00 kr.

Ball Lock CO2 Connector - Cornelius

Ball lock connector til Co2

69,00 kr.

Lynstik til regulator

Lynkobling med 6 mm slangeholder.

59,00 kr.

Ball Lock m/Slangenippel co2

Kobling til at komme CO2 ind i cornelius fad. Slangenippel måler 6,8mm

65,00 kr.

Galaxy 15,7 % AA

Australien 15,7 alpha T90

Vakuumpose med 100 gram.

 

79,00 kr. 59,00 kr.

Hop Head ale yeast - M66 - Brev med 10 gram

M66 Hophead Ale Gær er velegnet til New England IPA'er, Juicy IPA'er, Hazy IPA'er, Amerikanske IPA'er, Amerikanske Pale ales og mere.

35,00 kr.