Verdant IPA Ale Gær - Brev med 11 gram - Fra Lallemand

Fermentering, der kan afsluttes på omkring 5 dage hvis der bruges den korrekte mængde gær.

Medium til høj udnyttelse af sukker arterne i urten og moderat flokkulering.

Aroma og smag domineres af abrikos med noter af tropisk frugt og afbalanceret maltkarakter
.

Det optimale temperaturområde for LalBrew® Verdant IPA-gær, når der produceres
traditionelle stilarter, er 18 ° C  til 23 ° C 

LalBrew Verdant IPA blev specielt udvalgt i samarbejde med Verdant Brewing for sin evne til at fremstille en række humlede øl. Fremtrædende noter af abrikos og undertoner af tropisk frugt og citrus blender perfekt sammen med humlearomaer. 

Med mellemhøj udnyttelse af sukkerarterne i urten efterlader LalBrew Verdant IPA en blød og afbalanceret maltprofil med lidt mere krop end en typisk amerikansk IPA-gærstamme. 

Denne meget alsidige stamme er velegnet til forskellige øltyper, herunder NEIPA, engelsk IPA, American Pale, English Bitter, Sweet Stout og Sours.

kr. 35,00
Enhedspris: kr. 35,00 per 11 gram
Kunder der har købt denne vare købte også

Cara Pils - EBC 3-7

Bestmalz lyseste karamelmalt/Dextrin malt - EBC 3-7

kr. 0,02

Maris Otter AleMalt - EBC 5,5-8

Første klasses traditionel engelsk Maris Otter Ale malt EBC 5,5-8

kr. 0,03

Vienna Malt - EBC 5-7

Belgisk Vienna basis malt. Let ovntørret ved 85-90 °C. EBC 5-7

kr. 0,01

Pale Ale Malt - EBC 7-9 Fuglsang

Dansk lys basis malt. Ovntørret ved 85-90°C. EBC 7-9

kr. 0,01

Red X Malt - EBC 30

Basis malt fra Best Malz, der giver en unik rød farve til øllet. EBC 30

kr. 0,02

Special B Malt - EBC 300

Meget special belgisk mørk malt. Opnået ved dobbelt tørreprocess. EBC 300

kr. 0,02

Cara Blond Malt - EBC 20

En lys karamel type malt. Spiring ved høj temperatur for at udvikle smagen. Tørret op til 220 °C. EBC 20

kr. 0,02

Biscuit Malt - EBC 50

Helt unique belgisk malt. Let ovntørret og let ristet ved 160 °C. EBC 50

kr. 0,02