Verdant IPA Ale Gær - Brev med 11 gram - Fra Lallemand

Fermentering, der kan afsluttes på omkring 5 dage hvis der bruges den korrekte mængde gær.

Medium til høj udnyttelse af sukker arterne i urten og moderat flokkulering.

Aroma og smag domineres af abrikos med noter af tropisk frugt og afbalanceret maltkarakter
.

Det optimale temperaturområde for LalBrew® Verdant IPA-gær, når der produceres
traditionelle stilarter, er 18 ° C  til 23 ° C 

LalBrew Verdant IPA blev specielt udvalgt i samarbejde med Verdant Brewing for sin evne til at fremstille en række humlede øl. Fremtrædende noter af abrikos og undertoner af tropisk frugt og citrus blender perfekt sammen med humlearomaer. 

Med mellemhøj udnyttelse af sukkerarterne i urten efterlader LalBrew Verdant IPA en blød og afbalanceret maltprofil med lidt mere krop end en typisk amerikansk IPA-gærstamme. 

Denne meget alsidige stamme er velegnet til forskellige øltyper, herunder NEIPA, engelsk IPA, American Pale, English Bitter, Sweet Stout og Sours.

Tilgængelighed: På lager    
kr. 35,00
Enhedspris: kr. 35,00 per 11 gram
Kunder der har købt denne vare købte også

Patentprop flaske 0,5 ltr - uden låg

Klassisk 0,5 liter ale flaske i brunt glas. Flaskerne er fremstillet i Tjekkiet Vægt 390 g

Leveres uden patent prop. Patentprop regulær passer på denne flaske, så husk at bestille dem.

 

kr. 8,00

Patentprop regulær

Regulær patentprop i polypropylen. Passer til 0,5 liter flaske.

kr. 3,00

Rochefort 10

Rochefort 10

kr. 49,00

Laktose 1 KG

Laktose i poser af 1 KG

Laktose er mælkesukker som kan bruges til at gøre en øl bryg sødere. Laktose har den egenskab at ølgæren ikke kan forgære dette sødemiddel og derfor karbonerer øllet ikke ydeligere ved tilsætning af laktose, men bliver blot sødere i smagen.

kr. 79,00

Wild Brew Philly Sour Ale Gær - Brev med 11 gram - Fra Lallemand

I Lallemands standardbetingelser udviser urter ved 20 ° C (68 ° F) WildBrew ™ Philly Sour-gær:

  • Fermentering, der kan afsluttes på 10 dage.
  • Høj dæmpning og høj flokkulering.
    Aroma og smag er surt, rødt æble og stenfrugt, især fersken.
  • Det optimale temperaturområde for WildBrew ™ Philly Sour gær, er 20 ° C - 25 ° C
  • Der opnås typisk pH på 3,2-3,5 og titrerbar syreindhold på 0,1-0,4% mælkesyre. Højere mælkesyreniveauer opnås med en urt der 
    er høj i glukose
kr. 35,00

Double Churro Dunker - Ultra pastry stout - Amundsen Bryggeri

Double Churro Dunker - Ultra pastry stout - Amundsen Bryggeri

Indhold: 44 cl

Alkohol: 13,5 %

Untappd rating: 4,26

 

kr. 75,00

Fitting Hun/hun 3/8'' - Fitting til Chiller

Hun / hun fitting som passer på røret på stålchilleren i den ene ende og på 10 mm slange i den anden ende.

kr. 45,00