Laktose 1 KG

Laktose i poser af 1 KG

Laktose er mælkesukker som kan bruges til at gøre en øl bryg sødere. Laktose har den egenskab at ølgæren ikke kan forgære dette sødemiddel og derfor karbonerer øllet ikke ydeligere ved tilsætning af laktose, men bliver blot sødere i smagen.

Tilgængelighed: På lager    
kr. 79,00
Enhedspris: kr. 7,90 per 100 gram
Kunder der har købt denne vare købte også

Red X Malt - EBC 30

Basis malt fra Best Malz, der giver en unik rød farve til øllet. EBC 30

kr. 0,02

Cara Gold Malt - EBC 120

En mørk karamel type malt. Spiring ved høj temperatur for at udvikle smagen. Tørret op til 220 °C. EBC 120

kr. 0,02

Havre Malt - EBC 2-3

Giver øllet en markant blødhed og cremethed. Giver krop og textur, samt stabiliserer skummet EBC 2-3

kr. 0,03

Abbey Malt - EBC 45

Belgisk "brown" malt efter special spiring og ovntørret op til 110 °C. EBC 45

kr. 0,02

Chocolat Malt - EBC 900

Belgisk chokolade malt. Ristet ved 220 ° C. Dernefter hurtig afkølet. EBC 900

kr. 0,02

Munich Malt - EBC 25

Belgisk special malt af Münich typen. Ovntørret ved 100-105 °C. EBC 25

kr. 0,02

Pilsner Malt - EBC 2,5-3,5

Den lyseste af de belgiske maltarter. Ovntørret ved 80-85°C EBC 2,5-3,5

kr. 0,01

Wheat Blanc Malt - EBC 3,5-5

Belgisk hvede malt. Ovntørret ved 80-85 °C. EBC 3,5-5

kr. 0,02