Laktose 1 KG

Laktose i poser af 1 KG

Laktose er mælkesukker som kan bruges til at gøre en øl bryg sødere. Laktose har den egenskab at ølgæren ikke kan forgære dette sødemiddel og derfor karbonerer øllet ikke ydeligere ved tilsætning af laktose, men bliver blot sødere i smagen.

Tilgængelighed: På lager    
kr. 105,00
Enhedspris: kr. 10,50 per 100 gram
Kunder der har købt denne vare købte også

Havre Malt - EBC 2-3

Giver øllet en markant blødhed og cremethed. Giver krop og textur, samt stabiliserer skummet EBC 2-3

kr. 0,03

Abbey Malt - EBC 45

Belgisk "brown" malt efter special spiring og ovntørret op til 110 °C. EBC 45

kr. 0,02

Cara Gold Malt - EBC 120

En mørk karamel type malt. Spiring ved høj temperatur for at udvikle smagen. Tørret op til 220 °C. EBC 120

kr. 0,02

Chocolat Malt - EBC 900

Belgisk chokolade malt. Ristet ved 220 ° C. Dernefter hurtig afkølet. EBC 900

kr. 0,02

Black Malt - EBC 1300-1500

Den mørkest byg malt. Ristet ved 220 ° C. EBC 1300-1500

kr. 0,02

Perle

Tyskland 7-9 % alpha T90

Vakuumpose med 100 gram.

Fra kr. 31,20

American Ale Gær

Perfekt til amerikansk pale ale, IPA og double IPA samt andre amerikanske ales

kr. 35,00