Belgian Strong Ale Gær - Brev med 15 gram

Belgian Strong Ale Yeast

 

Belgian Strong Ale Yeast er en meget karakterfuld ølgær med krydret, frugtig og pebret noter, ideel til belgiske Saison eller bondehus øl.

Velegnet til brygning af alle belgiske ales, helt op til 14 % alkohol.

Dæmpning: Meget høj

Flokkulering: Medium

Brugervejledning: Drys gæren direkte i den nedkølet urt op til 25 liter. Kan gære ved temperaturerne 26 - 32 grader for det bedste resultat.

Opbevares i køleskabet.

Kan erstatte: Mangrove Jack´s French Saison M29, Safbrew T-58

Tilgængelighed: På lager    
kr. 35,00
Enhedspris: kr. 35,00 per 15 gram
Kunder der har købt denne vare købte også

Cara Ruby Malt - EBC 50

En medium karamel type malt. Spiring ved høj temperatur for at udvikle smagen. Tørret ved 220 °C. EBC 50

kr. 0,02

Red X Malt - EBC 30

Basis malt fra Best Malz, der giver en unik rød farve til øllet. EBC 30

kr. 0,02

Chocolat Malt - EBC 900

Belgisk chokolade malt. Ristet ved 220 ° C. Dernefter hurtig afkølet. EBC 900

kr. 0,02

Peated Malt 2,5-3,7

Er under ovntørringen samtidigt blevet røget over skotsk tørvemos. EBC 2,5-3,7

kr. 0,02

Whisky Malt - EBC 4

En malt med whisky noter, røget over skotsk tørvemos. EBC 4

kr. 0,02

Pilsner Malt - EBC 2,5-3,5

Den lyseste af de belgiske maltarter. Ovntørret ved 80-85°C EBC 2,5-3,5

kr. 0,01

Munich Malt - EBC 25

Belgisk special malt af Münich typen. Ovntørret ved 100-105 °C. EBC 25

kr. 0,02

Abbey Malt - EBC 45

Belgisk "brown" malt efter special spiring og ovntørret op til 110 °C. EBC 45

kr. 0,02