Belgian Abbey Ale Gær - Brev med 15 gram

Abbey Ale yeast

 

Belgian Abbey - en lækker overgær, der er moderat tolerant over for alkohol, og som udvikler væsentligt mindre phenoler end vores Belgian Ale. Denne gær udvikler smagfulde, frugtlige og komplekse estre.

Velegnet til belgiske Pale Ales og Abbey Ales.

Aroma:
Dette er gæren hvis du skal brygge en belgisk Tripel. Den har en fantastisk og kraftig frugtaroma, balanceret perfekt med en mild og let krydret aroma, og komplekse og lækre krydrede phenoler.

Smag og fylde:
Når man bruger denne gær til at gære en belgisk øl, vil den ende tør og frisk. Den vil fremstå frugtig og med fine og komplekse ester-karaktere. Øllen vil give en smuk blanding af krydret, frugtig, og med et klart touch af alkohol.

Alkoholtolerance:
Denne gær tåler en ret høj alkoholprocent, og vil danne lækre smage og aromaer I øl med høj alcohol.

Klassifikation: Saccharomyces cerevisiae

Temperaturområde: 18-25°C

Dæmpning: 73-77%

Flokkulering: Medium-Høj

Celletæthed: 5 milliarder celler pr. Gram

Vildgær:

Bakterier: Million celler

GMO fri.

Brugervejledning:
Drys gæren direkte i den nedkølet urt op til 23 liter. Et renere og mere professionelt resultat opnås hvis gæren rehydreres. Tilsæt gæren til en decinficeret skål, med 1 dl vand ved 30-35°C. Rør stille og roligt med en desinficeret ske til gæren er en tyk cremet masse. Lad det stå i 8-12 minutter, og tilsæt så gærcremet til urten.

Opbevares i køleskab.

Erstatter: Mangrove Jack's Belgian Abbey Ale M47

Tilgængelighed: På lager    
kr. 35,00
Enhedspris: kr. 35,00 per 15 gram
Kunder der har købt denne vare købte også

Pilsner Malt - EBC 2,5-3,5

Den lyseste af de belgiske maltarter. Ovntørret ved 80-85°C EBC 2,5-3,5

kr. 0,01

Cara Ruby Malt - EBC 50

En medium karamel type malt. Spiring ved høj temperatur for at udvikle smagen. Tørret ved 220 °C. EBC 50

kr. 0,02

Red X Malt - EBC 30

Basis malt fra Best Malz, der giver en unik rød farve til øllet. EBC 30

kr. 0,02

Chocolat Malt - EBC 900

Belgisk chokolade malt. Ristet ved 220 ° C. Dernefter hurtig afkølet. EBC 900

kr. 0,02

Abbey Malt - EBC 45

Belgisk "brown" malt efter special spiring og ovntørret op til 110 °C. EBC 45

kr. 0,02

Peated Malt 2,5-3,7

Er under ovntørringen samtidigt blevet røget over skotsk tørvemos. EBC 2,5-3,7

kr. 0,02

Whisky Malt - EBC 4

En malt med whisky noter, røget over skotsk tørvemos. EBC 4

kr. 0,02

Cara Gold Malt - EBC 120

En mørk karamel type malt. Spiring ved høj temperatur for at udvikle smagen. Tørret op til 220 °C. EBC 120

kr. 0,02