Abbey Malt - EBC 45

Belgisk "brown" malt efter special spiring og ovntørret op til 110 °C. EBC 45

Karakteristika:
Belgisk brownmalt. Speciel springsproces. Tørret ved temperaturer op til 110°C.

Egenskaber:
Abbey malt er en mere ristet form for pale malt. Det giver en stærkere smag af kogt brød, nødder og frugt. Abbey malt har en bitter smag, som bliver mere blød med alderen. Abbey malt udgør normalt kun en lille del af den samlede mængde malt (0.5%) til øl, som kræver en betydelig dyb farve.

Andel af blanding:
Op til 10 %

Anvendelse:
Pale ale , Brown porter og specialøl; findes i mange forskellige britiske øl

kr. 0,02
Enhedspris: kr. 18,20 per 1 kg
Kunder der har købt denne vare købte også

Red X Malt - EBC 30

Basis malt fra Best Malz, der giver en unik rød farve til øllet. EBC 30

kr. 0,02

Cara Ruby Malt - EBC 50

En medium karamel type malt. Spiring ved høj temperatur for at udvikle smagen. Tørret ved 220 °C. EBC 50

kr. 0,02

Chocolat Malt - EBC 900

Belgisk chokolade malt. Ristet ved 220 ° C. Dernefter hurtig afkølet. EBC 900

kr. 0,02

Peated Malt 2,5-3,7

Er under ovntørringen samtidigt blevet røget over skotsk tørvemos. EBC 2,5-3,7

kr. 0,02

Whisky Malt - EBC 4

En malt med whisky noter, røget over skotsk tørvemos. EBC 4

kr. 0,02

Pilsner Malt - EBC 2,5-3,5

Den lyseste af de belgiske maltarter. Ovntørret ved 80-85°C EBC 2,5-3,5

kr. 0,01

Havre Malt - EBC 2-3

Giver øllet en markant blødhed og cremethed. Giver krop og textur, samt stabiliserer skummet EBC 2-3

kr. 0,03

Munich Malt - EBC 25

Belgisk special malt af Münich typen. Ovntørret ved 100-105 °C. EBC 25

kr. 0,02