Abbey Malt - EBC 45

Belgisk "brown" malt efter special spiring og ovntørret op til 110 °C. EBC 45

Karakteristika:
Belgisk brownmalt. Speciel springsproces. Tørret ved temperaturer op til 110°C.

Egenskaber:
Abbey malt er en mere ristet form for pale malt. Det giver en stærkere smag af kogt brød, nødder og frugt. Abbey malt har en bitter smag, som bliver mere blød med alderen. Abbey malt udgør normalt kun en lille del af den samlede mængde malt (0.5%) til øl, som kræver en betydelig dyb farve.

Andel af blanding:
Op til 10 %

Anvendelse:
Pale ale , Brown porter og specialøl; findes i mange forskellige britiske øl

kr. 0,02
Enhedspris: kr. 18,20 per 1 kg
Kunder der har købt denne vare købte også

Munich Malt, ØKO - EBC 25

Belgisk special malt af Münich typen. Ovntørret ved 100-105 °C. EBC 25

kr. 0,03

Havre Malt - EBC 2-3

Giver øllet en markant blødhed og cremethed. Giver krop og textur, samt stabiliserer skummet EBC 2-3

kr. 0,03

Chocolat Malt - EBC 900

Belgisk chokolade malt. Ristet ved 220 ° C. Dernefter hurtig afkølet. EBC 900

kr. 0,02

Cafe Malt - EBC 500

Belgisk kaffe malt. Behandlet med op til 200 °C. EBC 500

kr. 0,02

Cara Gold Malt - EBC 120

En mørk karamel type malt. Spiring ved høj temperatur for at udvikle smagen. Tørret op til 220 °C. EBC 120

kr. 0,02

Black Malt - EBC 1300-1500

Den mørkest byg malt. Ristet ved 220 ° C. EBC 1300-1500

kr. 0,02

AromeMalt - EBC 100

En meget aromatisk malt. Høj spiringstemperatur og ovn- tørret ved 115 °C. EBC 100

kr. 0,02

Munich Malt - EBC 25

Belgisk special malt af Münich typen. Ovntørret ved 100-105 °C. EBC 25

kr. 0,02