Lactol - Mælkesyre 80%

Lactol Mælkesyre 80%

Kan bruges til at regulere PH værdien når du brygger øl.

Mælkesyre bruges til at justere PH´en i øllen og vigtigst at alt mæske PH.

Den optimal mæske PH ved ligger på omkring 5,2 og specielt ved lyse øl kan det være svært at ramme den da lyse malte ikke trækker PH værdien særlig meget ned, så der kan mælkesyre hjælpe med at justere. 

Det kan med fordel også bruges når man laver kettle sours og andre sure øl til at justere surheden.

Men bruges nænsomt i mørke øl da mørke malte sænker PH i mæske af sig selv.

Tilgængelighed: På lager    
kr. 79,00
Enhedspris: kr. 79,00 per 1000 ml
Kunder der har købt denne vare købte også

Pale Ale Malt - EBC 7-9

Belgisk lys basis malt. Ovntørret ved 85-90°C. EBC 7-9

kr. 0,01

Maris Otter AleMalt - EBC 5,5-8

Første klasses traditionel engelsk Maris Otter Ale malt EBC 5,5-8

kr. 0,03

Wheat Blanc Malt - EBC 3,5-5

Belgisk hvede malt. Ovntørret ved 80-85 °C. EBC 3,5-5

kr. 0,02

Flaked Oats - EBC 2,5-5

Havre med skal, som giver en cremet fylde og krop til øllet. EBC: 2,5-5.

kr. 0,02

French Saison M29 - Brev med 10 gram

Mangrove Jack's Passer til saison, bierre de garde og øl der skal gæres langt ned inkl quadruples

kr. 29,00

Lalvin EC 1118 - Gærbrev med 5 gram - Fra Lallemand

Til mousserende vin, frugtvine og cider, kan dog også anvendes til øl for en højere karbonering.

kr. 15,00

Voss Kveik Ale Gær - Brev med 11 gram - Fra Lallemand

Voss Kveik Ale Gær i et brev med 11 gram i.

kr. 35,00

Gærrør til gærspand

Gærrør der passer til 20-40 ltr gærtanke. En gærlås er vigtig når du skal gære dit øl, således der ikke kan komme noget retur ned i din gærspand, men overtrykket af CO2 som gæren danner når sukkerarterne omdannes til alkohol, fortsat kan komme ud af gær spanden.

kr. 9,00