Biscuit Malt, ØKO - EBC 50

Helt unique belgisk malt. Let ovntørret og let ristet ved 160 °C. EBC 50

Karakteristika:
Unik og meget speciel belgisk malt. Let tørret og derefter let puffede ved temperaturer op til 160°C. 

Egenskaber:
Biscuit producerer en meget udtalt "toasted" eftersmag i øllet. Tilfører en varm brød- og kikselignende aroma og smag. Biscuit får en let til medium varm brun farve frem i masken. Malten bruges til at forbedre den ristede smag og aroma, som karakteriserer ale og lagerøl ved at give svage noter af black- og chokolademalt. Ingen enzymer. Skal mæskes med malt, som har overskud af diastatisk kraft.

Andel af blanding:
Op til 15 %

Anvendelse:
Alle specialøl såvel som engelsk ale, brown ale og porter

Tilgængelighed: På lager    
kr. 0,04
Enhedspris: kr. 40,20 per 1 kg
Kunder der har købt denne vare købte også

Vienna Malt, ØKOEBC 5-7

Belgisk Vienna basis malt. Let ovntørret ved 85-90 °C. EBC 5-7

kr. 0,03

Maltmølle

Maltmølle også kaldet valse, til at knuse malt til ølbrygning. Manuel med håndsving Ikke justérbar.

kr. 799,00

Melano Malt - EBC 80

Melanoidin malt efter special spirings- og langsom ovntørrings- process, som danner melanoidin. EBC 80

kr. 0,02