Beklager - dette produkt er udgået

Biscuit Malt, ØKO - EBC 50

Helt unique belgisk malt. Let ovntørret og let ristet ved 160 °C. EBC 50

Karakteristika:
Unik og meget speciel belgisk malt. Let tørret og derefter let puffede ved temperaturer op til 160°C. 

Egenskaber:
Biscuit producerer en meget udtalt "toasted" eftersmag i øllet. Tilfører en varm brød- og kikselignende aroma og smag. Biscuit får en let til medium varm brun farve frem i masken. Malten bruges til at forbedre den ristede smag og aroma, som karakteriserer ale og lagerøl ved at give svage noter af black- og chokolademalt. Ingen enzymer. Skal mæskes med malt, som har overskud af diastatisk kraft.

Andel af blanding:
Op til 15 %

Anvendelse:
Alle specialøl såvel som engelsk ale, brown ale og porter

Tilgængelighed: På lager    
kr. 0,04
Enhedspris: kr. 40,20 per 1 kg
Kunder der har købt denne vare købte også

Pilsner Malt - EBC 2,5-3,5

Den lyseste af de belgiske maltarter. Ovntørret ved 80-85°C EBC 2,5-3,5

kr. 0,01

Wheat Blanc Malt - EBC 3,5-5

Belgisk hvede malt. Ovntørret ved 80-85 °C. EBC 3,5-5

kr. 0,02

Wheat Crystal Malt - EBC 150

Wheat crystal malt. EBC 150

kr. 0,02

Acid Malt - EBC 6-12

Acid (sur) malt sænker Ph-værdien, giver øllet en mere rund smag samt giver skummet stabilitet. EBC 6-12

kr. 0,03

Champagne 0,75 ltr uden prop

Type: Standard Champagneflaske

Indhold: 0,75 ltr.

Farve: Grøn

kr. 9,00

Amarillo 7-11 % AA

USA 7-11 % alpha T90

Vakuumpose med 100 gram.

kr. 59,00

Laktose 1 KG

Laktose i poser af 1 KG

Laktose er mælkesukker som kan bruges til at gøre en øl bryg sødere. Laktose har den egenskab at ølgæren ikke kan forgære dette sødemiddel og derfor karbonerer øllet ikke ydeligere ved tilsætning af laktose, men bliver blot sødere i smagen.

kr. 79,00