Belgian Abbey - en lækker overgær, der er moderat tolerant over for alkohol, og som udvikler væsentligt mindre phenoler end vores Belgian Ale. Denne gær udvikler smagfulde, frugtlige og komplekse estre.
Velegnet til belgiske Pale Ales og Abbey Ales.
Aroma:
Dette er gæren hvis du skal brygge en belgisk Tripel. Den har en fantastisk og kraftig frugtaroma, balanceret perfekt med en mild og let krydret aroma, og komplekse og lækre krydrede phenoler.
Smag og fylde:
Når man bruger denne gær til at gære en belgisk øl, vil den ende tør og frisk. Den vil fremstå frugtig og med fine og komplekse ester-karaktere. Øllen vil give en smuk blanding af krydret, frugtig, og med et klart touch af alkohol.
Alkoholtolerance:
Denne gær tåler en ret høj alkoholprocent, og vil danne lækre smage og aromaer I øl med høj alcohol.
Klassifikation: Saccharomyces cerevisiae
Temperaturområde: 18-25°C
Dæmpning: 73-77%
Flokkulering: Medium-Høj
Celletæthed: 5 milliarder celler pr. Gram
Vildgær:
Bakterier: Million celler
GMO fri.
Brugervejledning:
Drys gæren direkte i den nedkølet urt op til 23 liter. Et renere og mere professionelt resultat opnås hvis gæren rehydreres. Tilsæt gæren til en decinficeret skål, med 1 dl vand ved 30-35°C. Rør stille og roligt med en desinficeret ske til gæren er en tyk cremet masse. Lad det stå i 8-12 minutter, og tilsæt så gærcremet til urten.
Opbevares i køleskab.
Erstatter: Mangrove Jack's Belgian Abbey Ale M47