Tilbud på ølglas med logo

Tilbud på ølglas med logo

ANDRE SÆSONØL

Black And Tan

Dette kit kræver at man brygger to øl, en lækker ESB og en Dry Stout. Når begge øl er drikkeklare kan festen begynde. Man bruger et pintglas, eller en glas med relativt lige sider. Først fylder man glasset halvvejs op med ESB, og venter lige et minutes tid så skummet lige har lagt sig lidt. Derefter tager man sin Black & Tan ske, man kan også bruge en almindelig spiseske, men den skal holdes ret vanret. Stouten hældes forsigtigt i, hen over bagsiden af skeen. Nu lægger stouten sig fint oven på ESB’en, så man har to klart adskilte lag af de forskellige øl.

Dette er en meget populær ølcocktail fra Irland der specielt nydes omkring St. Patricks dag, men den er dejlig hele året rundt, og når du mestrer kunsten at hælde den rigtigt, har den virkelig wow-faktor hos dine gæster.

Navnet Black & Tan er vist navngivet af de engelske soldater der var stationeret i Nordirland gennem det meste af det sidste århundrede. Irene selv foretrækker at kalde den for en Half-and-half.

Alkohol: 6,4%
Farve: 10 EBC
Bitterhed: 58 IBU
Gærtype: Overgær

kr. 425,00

Fall of the Wall Oktoberfest

Fall of the Wall Oktoberfest er en rig og lækker maltaroma, og en meget blid humlearoma. En pragtfuld blanding af lager og karamel og ristede malte i en meget fin balance. Den blev udviklet af Gabriel Sedlmayr i midten af 1800-tallet, baseret på Anton Drehers arbejde med Wiener Lager. Det var ganske kort tid efter man havde isoleret de første undergær, der senere ledte til den pilsner vi kender og elsker i dag (se vores virkeligt gode All-grain kit til en Wiener Lager).

Oktoberfest øl blev typisk brygget om foråret, og så lagret i store kolde huler og kældre gennem de varme sommermåneder. Så hvis du ikke lige kan få presset München ind i programmet i år, så er dette øllen der skal brygges. Smager af efterår og hornmusik.

Alkohol: 5,4%
Farve: 18 EBC
Bitterhed: 25 IBU
Gærtype: Undergær

kr. 235,00

Märzen - The Primer

Märzen øl er brygget af de friske afgrøder, malt og humle. Den er blød, frugtagtig øl med masser af smag, og med blomsteragtige aromaer. Man kan diskret ristet og karamelliseret malt. Øllet har en velafbalanceret bitterhed.

Alkohol: 5,6%
Farve: 28 EBC
Bitterhed: 19 IBU
Gærtype: undergær

kr. 235,00