Tilbud på ølglas med logo

Tilbud på ølglas med logo

Black And Tan

Dette kit kræver at man brygger to øl, en lækker ESB og en Dry Stout. Når begge øl er drikkeklare kan festen begynde. Man bruger et pintglas, eller en glas med relativt lige sider. Først fylder man glasset halvvejs op med ESB, og venter lige et minutes tid så skummet lige har lagt sig lidt. Derefter tager man sin Black & Tan ske, man kan også bruge en almindelig spiseske, men den skal holdes ret vanret. Stouten hældes forsigtigt i, hen over bagsiden af skeen. Nu lægger stouten sig fint oven på ESB’en, så man har to klart adskilte lag af de forskellige øl.

Dette er en meget populær ølcocktail fra Irland der specielt nydes omkring St. Patricks dag, men den er dejlig hele året rundt, og når du mestrer kunsten at hælde den rigtigt, har den virkelig wow-faktor hos dine gæster.

Navnet Black & Tan er vist navngivet af de engelske soldater der var stationeret i Nordirland gennem det meste af det sidste århundrede. Irene selv foretrækker at kalde den for en Half-and-half.

Alkohol: 6,4%
Farve: 10 EBC
Bitterhed: 58 IBU
Gærtype: Overgær

Med et ALL-GRAIN KIT er det nemt og hurtigt at komme igang med at lave rigtigt kvallitetsøl fra bunden.

I kassen finder du både humle, gær, malt og evt. krydderier og kandis, som du har brug for til din hjemmebryg.
Alt efter hvilken øltype du vælger, kan der være forskellige slags bitterhumle og aromahumle i den samme kasse.

Hver ingrediens er nummereret, og i den medfølgende vejledning er rækkefølge, temperaturer og tider fint beskrevet.

All-grain kits er til dig som kender lidt til ølbrygning, som selv vil blande alle ingredienser og skabe din egen øl fra bunden. Et øl-kit giver 20-25 liter færdigt øl, afhængig af effektiviteten i brygudstyret samt øltypen.

449,00 kr.