Et carrageean (tang) klaringsprodukt i tabletform, som tilsættes inden kogningen er afsluttet.
Belgisk lys basis malt. Ovntørret ved 85-90°C. EBC 7-9
Den lyseste af de belgiske maltarter. Ovntørret ved 80-85°C EBC 2,5-3,5
Basis malt fra Best Malz, der giver en unik rød farve til øllet. EBC 30
Belgisk Vienna basis malt. Let ovntørret ved 85-90 °C. EBC 5-7
Karakteristisk belgisk aromatisk malt. Karmeliseret ad flere om- gange. For at give aroma og smag. EBC 150
Havre med skal, som giver en cremet fylde og krop til øllet. EBC: 2,5-5.
En mørk karamel type malt. Spiring ved høj temperatur for at udvikle smagen. Tørret op til 220 °C. EBC 120
Belgisk special malt af Münich typen. Ovntørret ved 100-105 °C. EBC 25