Lalvin EC 1118 - Gærbrev med 5 gram - Fra Lallemand

Til mousserende vin, frugtvine og cider, kan dog også anvendes til øl for en højere karbonering.

Lalvin EC-1118 er den originale ‘prise de mousse'. Det blev isoleret i Champagne, og dets anvendelse er valideret af Comité Interprofessionnel du Vin de Champagne (CIVC). Dens stærke konkurrenceevne, dens evne til at fermentere ved lav temperatur, god flokkulering og fremragende alkoholtolerance gør Lalvin EC-1118 til en fremragende stamme, der skal bruges i en lang række anvendelser (som mousserende vin, frugtvine og cider).

kr. 15,00
Enhedspris: kr. 15,00 per 5 gram
Kunder der har købt denne vare købte også

Flaked Maize - EBC 1,5

Kan hjælpe med at øge indholdet af alkohol uden at give yderligere fylde til øllet. EBC 1,5

kr. 0,02

Pilsner Malt - EBC 2,5-3,5 Fuglsang

Den lyseste af alle maltarter Dansk pilsner. Ovntørret ved 80-85°C EBC 2,5-3,5

kr. 0,01

Pale Ale Malt - EBC 7-9 Fuglsang

Dansk lys basis malt. Ovntørret ved 85-90°C. EBC 7-9

kr. 0,01

Whisky Malt - EBC 4

En malt med whisky noter, røget over skotsk tørvemos. EBC 4

kr. 0,02

Rug Malt - EBC 19

Giver en gylden farve let rav og længerevarende skumkrone EBC 19

kr. 0,02

Cara Gold Malt - EBC 120

En mørk karamel type malt. Spiring ved høj temperatur for at udvikle smagen. Tørret op til 220 °C. EBC 120

kr. 0,02

Vienna Malt - EBC 5-7

Belgisk Vienna basis malt. Let ovntørret ved 85-90 °C. EBC 5-7

kr. 0,01

Wheat Blanc Malt - EBC 3,5-5

Belgisk hvede malt. Ovntørret ved 80-85 °C. EBC 3,5-5

kr. 0,02