Tilbud på ølglas med logo

Tilbud på ølglas med logo

Beklager - dette produkt er udgået

Westvleteren - Blond Ale

Westvleteren - Blond Ale 

Indhold: 33cl

Alkohol: 5,8%

Serveres øllen køligt bliver øllet en let uklar blond med et tæt hoved og masser af bobler. Behagelig, frisk og frugtig aroma af citrus og en skal af lime. 

Smagen er flot afbalanceret med maltens sødme og en fast bitterhed, der stammer fra humlen. Den lækre citrusnote giver en delikat og forfriskende smag, som resulterer i en fremragende tør eftersmag.

119,00 kr.
Produkt specifikationer
Land Belgien
Øl Type Trappist øl
Øl Type Ale
Indhold 33 cl
Øl Type Blond
Kunder der har købt denne vare købte også

Teku på stilk 42 cl Uden logo

Rastal Teku 3.0 Stemmed Craft Beer Glass.

Teku glasset er det mest populære craftbeer glas på markedet og over tid har der været flere revisioner af det oprindelilge Teku glas, som blev udviklet af Te = Teo (grundlægger og brygger fra Baladin) Ku = Kuaska (Lorenzo Dabove, men arbejder under navner Kuaska) som er en af de øverste øleksperter i Italien, har sammen udviklet TeKu glasset.

Glasset er et "universalt" glas og passer derfor godt med mange typer øl og specielt craftbeer.

Det originale Teku glas, i tredje udgave, hvor vippet i toppen er blevet skarpere, så glasset læner sig bedre på læben.

I begyndelsen af ​​2006 blev "TeKu" oprettet. Dets navn er som nævnt ovenfor et akronym af Teo og Kuaska. Glasset er fremstillet på "Rastal".

De første to versioner af glasset, var med en blødere udmunding i toppen, men er med stor success blevet skarpere her i 3 version.

Både ToØl, Del Borgo, Brewdog, Ugly Duck med flere bruger TeKu glasset, i en af de 3 versioner, med deres eget logo på. Her ved BrewParts kan du nu få glasset helt uden logo på, så øllet kommer til sin ret i TeKu ølglasset.

 

59,00 kr.

Ærø bryggeri - Valnød

Ærø økologisk - Valnød

Alk: 6 %

Lager øl

49,00 kr.