Tilbud på ølglas med logo

Tilbud på ølglas med logo

Lokalområdet

Gendarmstien

 

Der er mange ting som er værd at se på Broagerland og i Als og Sundeved området.

Gendarmstien snor sig lige forbi BrewParts of det har derfor været helt naturligt for os at lave en Gendarm øl (IPA) som man kan nyde når man går på den smukke Gendarmsti, mens man nyder havets friske pust på den ene side, og de smukke marker på den anden side af stien.

Læs meget mere om Gendarmstien på: http://www.gendarmsti.dk/da/oplev-ruten

 

 

Broagerlands højeste punkt

 

Hvis man er i området for at opleve naturen og gå nogle fine ture, er det helt oplagt at gå forbi broagerlands højeste punkt som hedder Gratelund. Man har på Gratelund en smuk udsigt over Vemmingbund, Dybbøl Banke og Dybbøl Mølle samt Sønderborg Bugt og det flotte landskab på Broager Land. Hvis man vender sig rundt, vil man også i horisonten kunne se en smule af tyskland.

 

Halmhuset vin

 

I Skodsbøl ligger et flot halmhus, men et tag af blåmuslinger fra limfjorden. Her gemmer sig et flot udvalg af af vine som Lise og Jørgen selv tager rundt og håndplukker på vindgårde i det meste af sydeuropa, mange vinene man finder på hylderne har vundet priser.

Halmhuset er bygget som en slags kælder over jorden.  Dvs. at temperatur, luftfugtighed og belysning, i kraft af halmens og lerets særlige isoleringsevne, er som i en kælder. Altså den ideelle opbevaringsform til vin.


Hos Halmhuset sælger de primært vin fra Frankrig, Spanien og Italien.

Læs mere på http://halmhusetvin.dk