Tilbud på ølglas med logo

Tilbud på ølglas med logo

Life Hack Påskebryg 2023 - 25 L. brygkit

Påskeøllet i år er fremstillet med Voss Kveik gær fra Kveik Yeastery. Malt- og humleblandingen er holdt enkel og neutral, så de mange spændende smags- og aromaegenskaber fra Voss Kveik gæren kan komme til udtryk. Smagen og aromaen ændrer sig markant afhængigt af om det gærer ved 20 eller 40°C, så det føles som to helt forskellige øl.

Voss Kveik gæren tåler en temperaturområde mellem 18-42 grader og resulterer i forskellige smags- og aromaegenskaber. Overvej at opdele brygget i to dele og gære ved f.eks. 20°C og 40°C for at opleve en krydret smag med appelsin- og ferskennoter.

Kveik er en enestående multikultur gærtype fra norske bondegårde, som er blevet videregivet gennem generationer. Kveik er kendt for sin hurtige gæring ved høje temperaturer og for at skabe unikke smage og aromaer. En original Kveik-kultur består af flere gærtyper, og uden alle typerne kan det ikke kaldes rigtig Kveik. Hver gærtype bidrager med sin egen smag og aroma, og den oprindelige sammensætning giver den unikke smag og aroma.

Voss Kveik stammer fra Sigmund Gjernes fra Voss i Norge og har frugtagtige noter med appelsin og citrus som hovedtræk. Jo højere gæringstemperatur, jo højere intensitet af smag og aroma, mens en lavere temperatur vil resultere i en mindre intens smag og aroma.

Voss gærer mellem 18°C og 42°C, med den højere temperatur resulterer i hurtigere gæring. Ved den højeste temperatur kan øllet forventes at være færdigbrygget inden for 48 timer eller hurtigere.

 

Med dette kit, kan du forvente:

  • Farve: 19 EBC
  • Bitterhed: 29 IBU
  • Alkohol: 7,2 %
  • Gær type: Overgær med Kveik gær
  • Vægt: ca. 7.000 g
  • Producere: ca. 23-25 liter
  • Indholdmalt, humle, gær, klar urt og brygmanual.

Et ØL-SÆT gør det nemt at brygge hjemmebryg med kvalitet.

Boxen indeholder humle, gær, malt og eventuelle krydderier og sukker, du har brug for til dit hjemmebryg. Afhængigt af hvilken type øl du vælger, kan der være forskellige typer bitterhumle og aromahumle i samme boks.

Ingredienserne er nummereret, og vejledningen beskriver i detaljer rækkefølge, temperaturer og tid.

Øl-sæt er for dig, der kender lidt til ølbrygning, og vil blande alle ingredienserne for at skabe din egen øl fra bunden. Et øl-kit giver 20-25 liter færdig øl, afhængig af effektiviteten i brygudstyret og øltypen.

299,00 kr.
Kunder der har købt denne vare købte også

Star San - Five star chemicals - 236 ml

Starsan er et ufattelig drøjt, kraftigt skummende syreholdigt skyllemiddel til slut desinficering af alt fra flasker til gærtanke og fade.

Alt info om dosering og brug står også på flasken og tilmed på dansk.

149,00 kr. 119,00 kr.

Chemipro Oxi 1kg

Her er et rengøringsmiddel som benytter sig af aktiv ilt, det er super effektivt til at fjerne genstridige gærrester eller andet snavs fra flasker fade eller gærtanke.

99,00 kr. 69,00 kr.

Amarillo SMASH IPA

Dette spændende, overraskende, og velsmagende SMASH IPA-kit består af den dejlige Maris Otter malt fra England. Maris Otter er en 2-radet vinterbyg der er yderst velegnet til at blive maltet. Humlen er den fantastiske Amarillo, med en pragtfuld citrussmag der især indeholder en spændende appelsin/mandarinagtig smag, lidt som når man er rigtig tørstig, og mærker sprøjtet af mandarinsaft i munden når man tager den første bid af et iskoldt stykke mandarin.

Dette er en øl der er ud over det sædvanlige, og som vil tiltale rigtige humlehoveder. Ordet SMASH kommer fra USA og står for Single Malt And Single Hops, altså en øl der er brygget af én type malt, og én type humle. Det er på ingen måde en balanceret øl, og er ikke egnet som deltager i en traditionel ølkonkurrence. Målet med denne øl er at fokusere på Maris Otter malt og især Amarillo humle.

Efter den store success vi har oplevet med vores Mosaic SMASH IPA er vi blevet enige om at tage skridtet fuldt ud og oprette en kategori for denne type øl. Vi har tilføjet fire nye SMASH IPA, så vi har det vi kalder "De 5 Søstre", alle fantastiske SMASH IPA, humlet med henholdsvist Amarillo, Cascade, Citra, og Simco. Sammen med Mosaic versionen giver de et fantastisk indblik i det amerikanske humler kan. De har alle en bitterhed på en små 60 IBU, og er både bitterhumlet, aromahumlet, smagshumlet og tørhumlet med deres respektive humle. De har en kraftig, men behagelig bitterhed, efterfulgt af en utrolige aroma fra humlen.

Ølkittet kommer med pellethumle og anbefales at du bruger humleposer, eller hopspider.

Alkohol: 6,4%
Farve: 10 EBC
Bitterhed: 58 IBU
Gærtype: Overgær

369,00 kr.

Tjekkisk Pilsner - Bohemian Pilsner

Her får du en Tjekkisk Pilsner, der har en let frugtagtig smag. Den bedste pilsner jeg har smagt til dato. Dette bryg bliver nu brygget på et mindre microbryggeri.

Alkohol: 4,6%
Farve: 6 EBC
Bitterhed: 36 IBU
Gærtype: Undergær 

249,00 kr.

Hvedeøl med Hyldeblomst - Flower Power Wheat

En frisk hvedeøl der smager af sommer og sol. Her får du en dejlig hvede øl, med en frisk smag af hyld, der der vil være perfekt iskold på en varm sommerdag.

Alkohol: 4,9% 
Farve: 6 EBC 
Bitterhed: 16 IBU 
Gærtype: Overgær

239,00 kr.

Gummipakning til gærspand og gærrør

Gummipakning der passer til gærrør og gærspand for at holde gærspanden tæt, således CO2 kun kommer ud igennem gærlåsen og der intet kan komme retur ned i gærtanken.

Huldiameter er  på 15 mm og passer overens med flere andre gæringstanke.

 

Vi får forskellige slags fra vores grossist så det kan variere hvordan den ser ud fra tid til anden.

6,00 kr.

Cornelius Renovenings-kit

Renoveringskit til Coneliusfustager. O-ring og pakninger

69,00 kr.