GLAS SOM PASSER TIL DIN ØL

For at få alle indtryk med, lige fra lyden når kapslen tages af flasken, farven på øllet når den hældes op, den flotte skum på toppen, samt duften af øllet når man løfter glasset op for at smage på øllet.

Sæt prikken over i' et med det helt rigtige glas som producenten selv tænker at øllet gør sig bedst i. Her ved brewparts har vi masser af ølglas, i alle slags udformninger, fra de åbne til de lukkede ølglas. Køb det rigtige glas og få den helt rigtige oplevelse af smag og duft, samt lad øllets farve komme til sin ret.

Som en klog mand engang sagde "Fordi øl bare smager bedre i det rigtige glas" :-)

 

Glas fra Brewparts butikken

Teku på stilk 420 ml Uden logo

Rastal Teku 3.0 Stemmed Craft Beer Glass.

Teku glasset er det mest populære craftbeer glas på markedet og over tid har der været flere revisioner af det oprindelilge Teku glas som blev udviklet af Te = Teo (brygger fra Baladin) Ku = Kuaska som er en af de øverste øleksperter i Italien, har sammen udviklet TeKu glasset.

Glasset er et "universalt" glas og passer derfor godt med mange typer øl og specielt craftbeer.

Det originale Teku glas, i tredje udgave, hvor vippet i toppen er blevet skarpere, så glasset læner sig bedre på læben.

I begyndelsen af ​​2006 blev "TeKu" oprettet. Dets navn er som nævnt ovenfor et akronym af Teo og Kuaska. Glasset er fremstillet på "Rastal".

De første to versioner af glasset, var med en blødere udmunding i toppen, men er med stor success blevet skarperes her i 3 version.

Både ToØl, Del Borgo, Brewdog, Ugly Duck med flere bruger TeKu glasset i en af de 3 versioner, med deres eget logo på. Her ved BrewParts kan du nu få glasset helt uden logo på.

 

kr. 49,00

Glas Achel 33 cl.

Produkt: Glas
Type: Pokal på stilk
Producent: Achel
Kapacitet: 33 cl

Glasset til din Achel øl. og andre lækre øl som fortjener ekstra kærlighed.Glasset er en Klassisk trappistpokal på en lav stilk belagt med et stort og tydeligt Achel-logo. Gode øl skal skænkes med omhu om med dette glas får du mulighed for at nyde en dejlig øl i godt selvskab af ølglasset som er lidt mere end bare et glas.

kr. 45,00