Tilbud på ølglas med logo

Tilbud på ølglas med logo

Beklager - dette produkt er udgået

Ærø ølkologisk Brown ale

Ærø økologisk - Brown Ale

Type: Mørk ale
Alkoholstyrke: 5,3 % vol
Salgsemballage: 50 cl
Energi: 211 kj/51 kcal
IBU: 29

Ingredienser: Vand, bygmalt*, hvedemalt*, gær, humle*. Tilsat antioxidant (E300).
*økologisk

ÆRØ ØKOLOGISK BROWN ALE

Med en autentisk smag af Ærø med ÆRØ ØKOLOGISK BROWN ALE, en unik øl, der fanger essensen af økologisk brygkunst og øens naturlige skønhed. Denne mørke ale er en hyldest til de traditionelle brygmetoder, kombineret med et moderne twist af den Amerikanske Brown Ale underkategori. Med en alkoholstyrke på 5,3% vol og præsenteret i en praktisk 50 cl flaske, er denne øl den perfekte ledsager til et væld af kulinariske oplevelser eller et hyggeligt øjeblik i gode venners lag.

Farven er en indbydende let brun nuance, toppet med en lys og luftig skumkrone, der lover godt for den første slurk. Duften er en forførende invitation til maltenes verden, hvor en dyb karamelfylde møder en subtil ristet karakter, takket være den belgiske specialmalt, der anvendes i brygprocessen. Smagen er en balanceret symfoni af sødme og bitterhed, hvor bitterhumlen spiller en nøglerolle. Den tilføjer en frisk og behagelig bitterhed, der komplimenterer maltsødmen uden at overtage scenen.

ÆRØ ØKOLOGISK BROWN ALE er ikke bare en øl; den er en kulinarisk rejse. Med en IBU på 29 finder den den perfekte balance mellem maltens sødme og humlens bitterhed, hvilket gør den til en fremragende ledsager til et bredt udvalg af retter. Fra grillet oksekød med en varm krydring, over mexicansk mad til den saftige pulled pork, denne øl tilføjer dybde og karakter til måltidet. Og for de eventyrlystne kokke, prøv at integrere den i din rugbrødsdej for et resultat, der vil imponere.

Nyd ÆRØ ØKOLOGISK BROWN ALE som en hyldest til det håndværk og den passion, der ligger bag økologisk ølbrygning. Uanset om det er til en middag, en special lejlighed, eller som en gave til en ølentusiast, leverer denne øl en uforglemmelig smagsoplevelse, der bringer et stykke af Ærøs magi direkte til dit bord.

Generelt godt til grillet oksekød med varm krydring, mexicansk mad eller pulled pork. Herudover er den eminent i rugbrødsdejen.

49,00 kr.
Produkt specifikationer
Land Danmark
Øl Type Stout og porter
Indhold 50 cl
Øl Type Imperial
Kunder der har købt denne vare købte også

Gendarmen fra Brewparts - Obs på dato

Bedst før dato, men også god efter: 26/04 2024
Indhold: 50cl

Alkohol 6,3%

Smag vores forfriskende øl Gendarmen brygget efter Brewparts egen opskrift med 4 forskellige lækre humler.

 

Denne vare leveres ikke, men kan afhentes ved BrewParts.

59,00 kr. 6,67 kr.

Fullers Vintage 2016

99,00 kr. 79,00 kr.

Thomas Hardy The Historical Ale

Thomas Hardy The Historical Ale 12,7%

Vintage 2016 - Barley Wine - som er lagret i seks måneder i Cognac Egetræs fade. Flaskerne er nummererede og med årgangsdateret etiket. 

 

 

99,00 kr.