Tilbud på ølglas med logo

Tilbud på ølglas med logo

Lallemand Farmhouse Ale Gær, 11 G

Denne, anti-diastatisk, hybride gærstamme fra Lallemand, er det perfekte match til at frembringe den traditionelle Saison-stil, smag og aroma, når der skal brygges smagfulde tørre Farmhouse øl året rundt. 

Gær med diastaticus øger risikoen for at din flaske, dåse eller fustage, bliver overkarboneret. Diastaticus frembringer glucoamylase enzymer, der fordøjer dextriner i øl og frigiver sukkerarter, som derefter kan fermenteres i flasken, dåsen eller fustage og giver ekstra kulsyre. Resultatet er en fontæne af øl.

Denne nye hybridstamme er STA1-negativ, ikke-GMO og eliminerer risikoen for krydskontaminering med diastaticus gær, der typisk er forbundet med Saison gærstammer.

LalBrew Farmhouse er et resultat af forsknings- og udviklingsarbejde hos Renaissance Biosciences i Vancouver, CA, i samarbejde med Lallemand og er skabt ved hjælp af avancerede gæravlsteknikker. Ved brug af avanceret teknologi har Lallemand sikret gærens evne til at udnytte sukker og frembringe friske, tørre Saisons og andre Farmhouse øl. Denne gær vil ikke give uønskede smagsnoter, men vil i stedet forstærke den søde, krydrede og frugtige aroma, der findes i disse øltyper.

Renaissance Biosciences har også anvendt en patenteret teknologi, der sikrer gærstammen ikke producerer noter af svovl baserede rådne æg; endnu en fantastisk egenskab ved denne nye Farmhouse Hybrid Saison-Stil Gær.

SmagsprofilNellike, peber og frugt noter

Procent faste stoffer: 93-96%

Levedygtighed >5 x 109

 

Bakterier < 1 per 106

Flokkulering: lav

Attenuation: Høj

Temperatursområde: 20 - 30°C (68 - 86°F)

Alkoholtolerance: 13% ABV

Dosering: 0.5-1.0g/L

Gæringsprocessen kan være færdig på 5 dage.

39,00 kr.
Enhedspris: 39,00 kr. per 11 gram
Kunder der har købt denne vare købte også

Lalvin EC 1118 - Gærbrev med 5 gram - Fra Lallemand

Til mousserende vin, frugtvine og cider, kan dog også anvendes til øl for en højere karbonering.

19,00 kr.

Gærrør til gærspand

Gærrør der passer til 20-40 ltr gærtanke. En gærlås er vigtig når du skal gære dit øl, således der ikke kan komme noget retur ned i din gærspand, men overtrykket af CO2 som gæren danner når sukkerarterne omdannes til alkohol, fortsat kan komme ud af gær spanden.

15,00 kr.

Gummipakning til gærspand og gærrør

Gummipakning der passer til gærrør og gærspand for at holde gærspanden tæt, således CO2 kun kommer ud igennem gærlåsen og der intet kan komme retur ned i gærtanken.

Huldiameter er  på 15 mm og passer overens med flere andre gæringstanke.

 

Vi får forskellige slags fra vores grossist så det kan variere hvordan den ser ud fra tid til anden.

6,00 kr.

Nottingham - Brev med 11 gram - Fra Lallemand

Nottingham - Brev med 11 gram  - Fra Lallemand

Smagsprofil: En smule noter af frugt, Neutral

Procent faste stoffer: 93% – 97%

Levedygtighed: ≥ 5 x 109 CFU per gram af tørgær

Bakterier: < 1 per 106 gær celler

Flokkulering: Høj

Attenuation: Høj

Temperaturs område: 10 - 22°C (50 - 72°F)

Alkohol Tolerance: 14% ABV

Dosering: 50-100g/HL

Gæringsproces der kan være færdig på 4 dage.

 

39,00 kr.

New England East Coast Ale Gær - Brev med 11 gram - Fra Lallemand

Perfekt til de Amerikanske østkyst-stilarter med sine tropiske og frugtagtige estere, især stenfrugter som fersken.

39,00 kr.

Voss Kveik Ale Gær - Brev med 11 gram - Fra Lallemand

Voss Kveik Ale Gær i et brev med 11 gram i.

49,00 kr.

Verdant IPA Ale Gær - Brev med 11 gram - Fra Lallemand

Fermentering, der kan afsluttes på omkring 5 dage hvis der bruges den korrekte mængde gær.

Medium til høj udnyttelse af sukker arterne i urten og moderat flokkulering.

Aroma og smag domineres af abrikos med noter af tropisk frugt og afbalanceret maltkarakter
.

Det optimale temperaturområde for LalBrew® Verdant IPA-gær, når der produceres
traditionelle stilarter, er 18 ° C  til 23 ° C 

39,00 kr.

Wild Brew Philly Sour Ale Gær - Brev med 11 gram - Fra Lallemand

I Lallemands standardbetingelser udviser urter ved 20 ° C (68 ° F) WildBrew ™ Philly Sour-gær:

  • Fermentering, der kan afsluttes på 10 dage.
  • Høj dæmpning og høj flokkulering.
    Aroma og smag er surt, rødt æble og stenfrugt, især fersken.
  • Det optimale temperaturområde for WildBrew ™ Philly Sour gær, er 20 ° C - 25 ° C
  • Der opnås typisk pH på 3,2-3,5 og titrerbar syreindhold på 0,1-0,4% mælkesyre. Højere mælkesyreniveauer opnås med en urt der 
    er høj i glukose
39,00 kr.