Tilbud på ølglas med logo

Tilbud på ølglas med logo

Torque wrench - Hazy DIPA

Torque wrench - DIPA fra Industrial arts brewing company

Indhold 33cl.

Alkohol 8,2 %

Type: DIPA

ØL, indeholder gluten

Bygmalt, hvede, havre

 

Torque wrench er en hazy double india pale ale fra bryggeriet industrial arts brewing company, de beskriver selv øllen som klistret og tropisk :-)

Torque Wrench er en Double India Pale Ale (DIPA) fra Industrial Arts Brewing Company, et anerkendt bryggeri fra New York, USA. Denne øl er opkaldt efter et værktøj, der bruges til at justere bolte med præcision, og det er en passende reference til denne øls nøjagtige og veludførte brygning.

Torque Wrench DIPA er en øl, der er designet til IPA-elskere. Den har en høj alkoholprocent på 8,2% og en intens smag af humle, der vil tilfredsstille selv den mest krævende hop-entusiast. Øllen er brygget med en blanding af tre forskellige humletyper, der giver den en kompleks og dyb smag med noter af citrus, fyrretræ og blomster.

Denne DIPA har også en fyldig og behagelig konsistens, takket være en blanding af malt, havre og hvede, der giver øllen sin karakteristiske mundfølelse. Selvom den har en høj alkoholprocent, er den ikke overvældende, og den er stadig behagelig at drikke.

Torque Wrench DIPA kan nydes når som helst på dagen, men den er især godt egnet til at ledsage kraftige og krydrede madretter. Det høje indhold af humle gør den også perfekt til at drikke sammen med ost eller snacks med stærk smag.

Alt i alt er Torque Wrench DIPA en fremragende øl, der vil tilfredsstille enhver IPA-entusiast. Hvis du er på udkig efter en øl med en stærk og kompleks smag, så er dette en øl, der bestemt er værd at prøve.

kr. 39,00
Produkt specifikationer
Indhold 33 cl
Land USA
Øl Type DIPA
Kunder der har købt denne vare købte også

Teku på stilk 42 cl Uden logo

Rastal Teku 3.0 Stemmed Craft Beer Glass.

Teku glasset er det mest populære craftbeer glas på markedet og over tid har der været flere revisioner af det oprindelilge Teku glas, som blev udviklet af Te = Teo (grundlægger og brygger fra Baladin) Ku = Kuaska (Lorenzo Dabove, men arbejder under navner Kuaska) som er en af de øverste øleksperter i Italien, har sammen udviklet TeKu glasset.

Glasset er et "universalt" glas og passer derfor godt med mange typer øl og specielt craftbeer.

Det originale Teku glas, i tredje udgave, hvor vippet i toppen er blevet skarpere, så glasset læner sig bedre på læben.

I begyndelsen af ​​2006 blev "TeKu" oprettet. Dets navn er som nævnt ovenfor et akronym af Teo og Kuaska. Glasset er fremstillet på "Rastal".

De første to versioner af glasset, var med en blødere udmunding i toppen, men er med stor success blevet skarpere her i 3 version.

Både ToØl, Del Borgo, Brewdog, Ugly Duck med flere bruger TeKu glasset, i en af de 3 versioner, med deres eget logo på. Her ved BrewParts kan du nu få glasset helt uden logo på, så øllet kommer til sin ret i TeKu ølglasset.

 

kr. 59,00

Fear movie lions - Hazy double IPA fra Stone

Fear movie lions -  Hazy double IPA fra Stone Brewing

Indhold: 1 pint

Alkohol: 8,5%

kr. 45,00

Samichlaus Helles 33 cl - Schloss eggenberg

Samichlaus Helles 33 cl - Schloss eggenberg

Indhold: 33 cl

alkohol 14 %

 

kr. 49,00

Blue - Strong ale - Chimay

Blue - Strong ale - Chimay

Indhold 33cl

Alcohol 9%

 

kr. 29,00

Gendarmen fra Brewparts

Indhold: 50cl

alkohol 6,3%

Smag vores forfriskende øl Gendarmen brygget efter Brewparts egen opskrift med 4 forskellige lækre humler.

kr. 59,00

Westvleteren - Blond Ale

Westvleteren - Blond Ale 

Indhold: 33cl

Alkohol: 5,8%

kr. 119,00

Chuggernaut Neipa - Amundsen bryggeri

Indhold 440 cl.

Alkohol 4,7 %

 

 

kr. 49,00

Hopbliminal Message New England IPA - Amundsen bryggeri

Indhold 44 cl.

Alkohol 5,3 %

 

 

kr. 59,00