Tilbud på ølglas med logo

Tilbud på ølglas med logo

Tillykke med dagen øl - Midtfyns bryghus

Der er noget helt særligt ved at nyde en kold øl på sin fødselsdag. Og når det kommer til at vælge den perfekte fødselsdagsøl, så er Midtfyns Bryghus' Tillykke med Dagen øl et fremragende valg.

 

Denne øl er brygget med omhu og ekspertise af en af Danmarks førende mikrobryggerier. Den har en frisk og livlig smag, der passer perfekt til at fejre en særlig dag. Og med en alkoholprocent på 5,5% er den også stærk nok til at give en dejlig buzz uden at tage overhånd.

 

Det er ikke kun smagen og styrken, der gør Tillykke med Dagen øl til den perfekte fødselsdagsøl. Flasken har også et flot og festligt design med en lykønskningshilsen på etiketten, der gør den til en oplagt gave til "fødselsdagsbarnet".

 

Så hvis du leder efter den perfekte fødselsdagsøl, behøver du ikke lede længere end Midtfyns Bryghus' Tillykke med Dagen øl. Den vil helt sikkert sætte prikken over i'et på en allerede særlig dag. Skål og tillykke med fødselsdagen!

kr. 45,00
Produkt specifikationer
Indhold 50 cl
Land Danmark
Bryggeri Midtfyns
Øl Type Ale
Kunder der har købt denne vare købte også

Teku på stilk 42 cl Uden logo

Rastal Teku 3.0 Stemmed Craft Beer Glass.

Teku glasset er det mest populære craftbeer glas på markedet og over tid har der været flere revisioner af det oprindelilge Teku glas, som blev udviklet af Te = Teo (grundlægger og brygger fra Baladin) Ku = Kuaska (Lorenzo Dabove, men arbejder under navner Kuaska) som er en af de øverste øleksperter i Italien, har sammen udviklet TeKu glasset.

Glasset er et "universalt" glas og passer derfor godt med mange typer øl og specielt craftbeer.

Det originale Teku glas, i tredje udgave, hvor vippet i toppen er blevet skarpere, så glasset læner sig bedre på læben.

I begyndelsen af ​​2006 blev "TeKu" oprettet. Dets navn er som nævnt ovenfor et akronym af Teo og Kuaska. Glasset er fremstillet på "Rastal".

De første to versioner af glasset, var med en blødere udmunding i toppen, men er med stor success blevet skarpere her i 3 version.

Både ToØl, Del Borgo, Brewdog, Ugly Duck med flere bruger TeKu glasset, i en af de 3 versioner, med deres eget logo på. Her ved BrewParts kan du nu få glasset helt uden logo på, så øllet kommer til sin ret i TeKu ølglasset.

 

kr. 59,00